Web Analytics
Jump to content

Lyst å drømme om ny amp...


doph
 Share

Recommended Posts

Ampene jeg har pr.dags dato:

En Mesa triaxis/G-Major/Seymour Duncan KTG 2x100 - Har også et Mesa 2:90 og et Peavey classic sluttrinn, jeg driver å bytter mellom de 3 sluttrinna...

En Mesa Boogie F-50 1x12 combo

En Groove Tubes Solo 75 1x12 combo

Fender champion 600

Marshall JMP 2204 50w topp

Peavey Triumph 60w 1x12 combo

-----

Jeg trenger absolutt ikke noe ny amp, men så er det da slik at jeg har rett å slett lyst på en ny amp.... en steinbra amp...

Jeg spiller mye live, trenger noe som overlever på veien, samtidig som jeg jobber mye i studio.

Jeg spiller i hovedsak hard-rock/heavy metal (Lydpreferanser; Iron Maiden, Dream theater, Jorn, Deep Purple...osv)

Så jeg trenger nok en high-gain amp...

Samtidig så spiller jeg mye rart i studio, fra funk til pop, til clapton blues.

Det som er viktig er en god vreng, loop, varm og fin clean kanal... Så har jeg et lite ønske om minst 3 kanaler... 4 hadde vært hendig...

Om det er topp, eller combo er ikke så viktig.

Jeg har alltid vært en mesa entusiast, men har mine mistanker om at det er navnet som veier tyngst, så igjen jeg er så "dum", vil noen kanskje mene, at navnet er VIKTIG! ;-)

Kan godt være en EL-34/KT-88 amp, eller en type amerikansk 6L6... eller kanskje begge deler? :-)

Begynner å ligne veldig på en Mesa Road King dette ;-)

men åpen for nye forslag!

Så har noen tips til hva jeg trenger? Penger betyr ikke noe når det kommer til fett gitarutstyr!

På forhånd takk for svar!

Link to comment
Share on other sites

Ligger 2 stk Hughes & Kettner Triamp MKII på Finn.no. Jeg har en slik selv og den passer utmerket godt inn i din beskrivelse av forsterker du har lyst på. Absolutt verdt å sjekke ut. Vet ikke hvor i verden du befinner deg, men du er velkommen til å prøve min i Bergen om ønskelig :)

6-kanaler (3 separate preamper)

Parallell og seriell effekt-loop

EL34

Mulighet for midi styring (med midi-modul)

Innebygget Red Box

Edited by Eclipse
Link to comment
Share on other sites

Vet ikke om så mange 3 kanals topper hvor folk bruker/liker alle 3 kanalene. Jeg drømmer om en Soldano SLO100 men det er bare den ene kanalen. En CAE PT100 hadde kanskje være no i forhold til den musikken du beskriver.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for alle svar... Tenkte å sjekke ut Triamp MkII, den ser lovende ut.... eneste som er litt kjedelig, er at det er Hughes&Kettner.... Sikkert en steinbra amp, men føler ikke navnet veier så mye som f.eks Diezel (Som jeg også vurderer, men bekymrer meg litt for at de låter litt "Hi-Fi")

Men etter å ha sett litt rundtomkring, så skal jeg teste ut en slik! :-)

I salute you guys!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.