Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Jokke - Hr. Smith


Anbefalte innlegg

Det er en akkord jeg ikke helt klarer å plassere i denne låta. I verset er det en slags F-variant som låter ganske «jazzete». Har bare pleid å spille powerchord her, men burde jo absolutt finne ut hva som er den riktige akkorden! Noen som har peiling? :)

Det er spesielt hørbart på denne versjonen:

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, du mener den etter Am i verset ja?

Det er vel noe slikt tror jeg kanskje:

-----------------------------

-----1-------------------------

-----2-------------------------

-----1------------------------

----------------------------

-----1-------------------------

Kanskje, med tommelen på tykk E streng (frettet), kanskje med dempet A/lys E streng. Jeg vet ikke helt - har ingen gitar her nå - aner ikke hva akkorden heter - jeg bare husker å ha brukt ca en slik akkord i en annen låt engang. Eller jeg endte opp med å spille den sånn i alle fall..

Jeg tror jeg kjente igjen en dude som er på det stedet i den videoen forresten, lurer på hvor det er?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.