Web Analytics
Jump to content

Ezdrummer - Abbey Road 60's/70's Drums


Griffin

Recommended Posts

Videoen er ikke deres store salgspunkt... det er jeg enig i.

Ja, de samplet lyden i ett rom de er stolte av... men hvordan fungerer dette programmet i praksis?

I motsetning til Ezdrummer og Superior Drummer, så finnes det ca. ingen informative videoer om hvordan en kan bruke dette programmet.

Dette er ett problem med en del plugins... hvorfor skal jeg gidde å bruke 1000NOK+++ på noe som har fått svært liten omtale og det finnes svært lite info og demoer på. Men det kan vel kanskje være en grunn til det ^_^

Link to comment
Share on other sites

Ser bra ut.. det trenges da null "Informative videoer om hvordan en kan bruke dette programmet" videoer.. Dra programmet inn i et "musikk programm" om du vill kalle det det, oprett en MIDI track, og kople pluginen på der.. Så bruker du trigger eller musa på pianoroll for å lage beats..

det er likt for omtrent Allesånne plugins.. resten av infoen ligger jo i den videoen du posta der..

er også litt små lei EZ, og Rom micene de brukte på inspillinga av Abbey drums virker fantaaaaastisk bra..

Men hvis du allerede har EZ / Superrior ser jeg ikke den helt store overgangen..

Link to comment
Share on other sites

Å bruke musa er egentlig ikke ett tema med mindre en kan lage seg slike "bokser" med beats... eller bruke dra/slipp prinsippet på ferdige slike og modifisere.

Å spille inn beats selv er selvsagt det beste, men da bør jeg bruke ett midi-keyboard eller en annen midi interface dings til å styre det.

Link to comment
Share on other sites

Å bruke musa er egentlig ikke ett tema med mindre en kan lage seg slike "bokser" med beats... eller bruke dra/slipp prinsippet på ferdige slike og modifisere.

Å spille inn beats selv er selvsagt det beste, men da bør jeg bruke ett midi-keyboard eller en annen midi interface dings til å styre det.

Selvsakt er det best å spille med trigger ja : ) men som sagt, det er så simpelt å bruke at du ikke trenger mer en en mus.. det var vell det jeg skulle frem til!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.