Web Analytics
Jump to content

"Ludvigsen" død


mrj

Recommended Posts

Det var trist. Disse gutta her har gitt meg mye moro og glede gjennom alle år, siden jeg hørte den første elleville platen for mange år siden. Er ikke lenge jeg satt og klunket på "Lulu", visen om da det store dyret var på Hawai og ble forelsket.

Det virker veldig enkelt det de gjorde, men de var faktisk mer eksperimentelle enn det man skulle tro. Har du for eksempel lagt merke til at trommene på "dum og deilig" egentlig er en sånn kjip lekekeyboardrytmeboks?

Link to comment
Share on other sites

Utrolig trist! Kan fremdeles huske tilbake til en dag i første i 1. klasse da jeg og en kompis oppdaget en kassett med Knutsen og Ludviksens "Taxi! Taxi!". Et blant mange gode barndomsminner jeg absolutt ikke vil være foruten!

Link to comment
Share on other sites

RIP, selv om det er alt for tidlig.

Dette er for meg den største nostalgitrippen når det gjelder Knutsen og Ludvigsen:

De var vel en av de største eksponentene i Norge for kazoo som musikkinstument. :)

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.