Web Analytics
Jump to content

Elektriske Trommer..


Per
 Share

Recommended Posts

Hva synes dere om de da?

For min del synes jeg det ikke er noe særlig bra...

Jeg prøvde dem nede på lokalsjappa Hagstrøm, det vakke noe særlig tess..

Kanskje litt fett hvis man bor i leilighet og absolut ikke må bråke.. Men Å bruke 10000 på noe sånt... Nei...

Link to comment
Share on other sites

Du har missforstått litt hvis du mener at å bruke 10000 på noe sånnt er tull..

Det er forsåvid rett at å bruke 10 000 er tull! For skal du ha synthtrommer med den avanserte(brae) modulen må du opp i 30 000...

Å har du brae synthtrommer er det konge! :D

Maaaaannnnnggggee kilo lettere, bråker ikke like mye til de andre i huset om du bruker hodetelefoner, slipper å mikke opp ("færdigoppmikka")!

Det er jo en genialt så lenge du har de litt dyrere trommene!

Spilte på den billigserien til roland.. Hørtes ut som om trommene var progga på opptaket etterpå.. "falsk datalyd"!

Link to comment
Share on other sites

jeg DIGGER jo elektriske trommer da :D hehe .. det skal sies .. helt vanvittig fett det kan være i riktig setting.. Derfor har jeg skaffet meg Native Instruments ; Syntetic Drums samplepakka.. heilt fantastisk ..

Now thats what i call nice sounds

Nislefix

Link to comment
Share on other sites

V-Drums paddene til Roland er nice å spille på ..

hadde fint kunnet ha et sånnt! De låter jo knall

Hørte et slikt trommesett live på TG, og det var absolutt ikke det samme, dette lød veldig tamt, med lite trøkk og rett og slett dårlig trommelyd.

Link to comment
Share on other sites

det låter ikke likt som et vanlig trommesett nei. Jeg sier ikke du ikke hører forskjell , men det kan gjøre jobben helt ok .. Men jeg ser på dets sterkeste side som det at folk som bor i blokk leilighet osv kan øve og spille så mye de orker ..

Link to comment
Share on other sites

I det ene orkesteret jeg spiller i bruker Trommisen D-DRUM, jeg synes det låter utrolig bra. rekner med at enheten og mikkene koster mere enn 10 000 da + at du må ha et någenlunde bra akkustisk slagverk også. Symbalene er veldig viktige + noen gode overheadmikker.. Men du kommer ikke serlig langt med 10 000, om du skal ha en bra slagverklyd.

Link to comment
Share on other sites

De ter jo kanskje ganske nyttig for de som driver på hjemme og rekorder og sånn.. slipper jo å kjøpe mic sett da...

Men det på hagstrøm vakke no bra..

Ride dugde opp my ass dårlig eneste så var kult var alle de kule snare lydene... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Man tenker sånn at har settet mange kuler lyder er det bra, men det viktigste for meg er at det er så likt som mulig en tromme å slå på. Det er det som er bra med de dyreste, ikke bare har de god lyd men selve settet er bedre å slå på ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.