Web Analytics
Jump to content

Distortion/ overdrive stompbox


Jonathan H.
 Share

Recommended Posts

Jeg har en VOX AC30h2 som jeg elsker som bare det, men jeg trenger en distortionboks for å gjøre VOXen som om den var en 2kanals forsterker. Har en Ibanez TS9 keeley mod plus, men synes ikke den har nokk bunn og vreng (synes også at kleanlyden kommer for mye igjennom vrengen). Har også prøvd en Boss DS-1 og liker mengden med vreng og type vreng. Men jeg må bruke den med tonen helt rullet av,og da blir lyden litt for gromsete (synes lyden blir for skarp og tynn med tonen lengere opp). Har sett på Fulltone OCD og ProCo Rat, kan disse være alternativer? Har noen av dere fler pedaler å anbefale setter jeg stor pris på svar. Jeg vil også veldig gjerne ha deres meninger om saken.

Link to comment
Share on other sites

Xotic BB preamp...eller BB preamp plus, om du skal vil ha flere valg og mer gain.

Har eid begge, og BB preampen hadde mer enn nok gain, virket faktisk som en blanding mellom OD og Distortion Pedal, den er også veldig transparent i lyden.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke AC30 tokanals da? De jeg har spilt på er det :P Men man må vel bytte input for å bytte kanal? Da ville jeg heller kjøpt en A/B-boks, og brukt ampvrengen.

Du får ikke en AC30 til å låte Marshall... ;)

Anbefaler for øvrig ikke Rat til AC30. Har ikke fått Rat'en til å låte bra på den. Om du vil ha Marshall-i-boks, sjekk ut Marshalls egne pedaler, gjerne de gamle utgavene fra 80-tallet, Shredmaster, Blues Breaker, Guv'nor.

Link to comment
Share on other sites

Du får ikke en AC30 til å låte Marshall... ;)

Nettopp...

Det låter ikke Marshall med en "Marshall-vreng-boks" foran ampen heller. Hvis trådstarter absolutt skal ha Marshall-vreng, ville jeg anbefalt å bytte ut Voxen... Man kjøper ikke en AC30 for å kjøre den clean med Marshall-vreng foran, så enkelt er det faktisk! :P

Link to comment
Share on other sites

Pro Tone Jason Becker Distortion - skikkelig Marshall på boks - krever at man bruker litt tid på den, men låter kule når man blir kjent med den. Ser litt sprek ut da - ikke for de som vil ha et konservativt pedalbrett:

PROT-JSBKDST-2T.jpg

"Jason Becker Perpetual Burn distortion pedal, which is based on Jason’s favourite Marshall JCM 800 amp, with a little inspiration from the JCM900 he used later in his career for good measure. It also features an additional clean boost channel at Jason’s request, after he said he enjoyed using a higher gain sound later in his career."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.