Web Analytics
Jump to content

Distortion/ overdrive stompbox


Recommended Posts

Jeg har en VOX AC30h2 som jeg elsker som bare det, men jeg trenger en distortionboks for å gjøre VOXen som om den var en 2kanals forsterker. Har en Ibanez TS9 keeley mod plus, men synes ikke den har nokk bunn og vreng (synes også at kleanlyden kommer for mye igjennom vrengen). Har også prøvd en Boss DS-1 og liker mengden med vreng og type vreng. Men jeg må bruke den med tonen helt rullet av,og da blir lyden litt for gromsete (synes lyden blir for skarp og tynn med tonen lengere opp). Har sett på Fulltone OCD og ProCo Rat, kan disse være alternativer? Har noen av dere fler pedaler å anbefale setter jeg stor pris på svar. Jeg vil også veldig gjerne ha deres meninger om saken.

Link to comment
Share on other sites

Xotic BB preamp...eller BB preamp plus, om du skal vil ha flere valg og mer gain.

Har eid begge, og BB preampen hadde mer enn nok gain, virket faktisk som en blanding mellom OD og Distortion Pedal, den er også veldig transparent i lyden.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke AC30 tokanals da? De jeg har spilt på er det :P Men man må vel bytte input for å bytte kanal? Da ville jeg heller kjøpt en A/B-boks, og brukt ampvrengen.

Du får ikke en AC30 til å låte Marshall... ;)

Anbefaler for øvrig ikke Rat til AC30. Har ikke fått Rat'en til å låte bra på den. Om du vil ha Marshall-i-boks, sjekk ut Marshalls egne pedaler, gjerne de gamle utgavene fra 80-tallet, Shredmaster, Blues Breaker, Guv'nor.

Link to comment
Share on other sites

Du får ikke en AC30 til å låte Marshall... ;)

Nettopp...

Det låter ikke Marshall med en "Marshall-vreng-boks" foran ampen heller. Hvis trådstarter absolutt skal ha Marshall-vreng, ville jeg anbefalt å bytte ut Voxen... Man kjøper ikke en AC30 for å kjøre den clean med Marshall-vreng foran, så enkelt er det faktisk! :P

Link to comment
Share on other sites

Pro Tone Jason Becker Distortion - skikkelig Marshall på boks - krever at man bruker litt tid på den, men låter kule når man blir kjent med den. Ser litt sprek ut da - ikke for de som vil ha et konservativt pedalbrett:

PROT-JSBKDST-2T.jpg

"Jason Becker Perpetual Burn distortion pedal, which is based on Jason’s favourite Marshall JCM 800 amp, with a little inspiration from the JCM900 he used later in his career for good measure. It also features an additional clean boost channel at Jason’s request, after he said he enjoyed using a higher gain sound later in his career."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.