Web Analytics
Jump to content

Ny sang i ny sjanger!


flesk

Recommended Posts

Idéen din er god, men det er et par ting å sette fingeren på:

1. Vokalen er ujevn, både i volum og kvalitet (engelsk uttale + tonehøyde)

2. Clean-gitaren som kommer inn etter 30 sekunder høres lettere ustemt ut

3. Etter 45 sekunder høres det plutselig ut som om du egentlig hadde lyst på et metall-riff, i tillegg til at de ulike gitarene ikke er veldig synkroniserte

4. Hvorfor vil du ha orgel de siste 45 sekundene? Fordi du hadde mulighet til å dynge det på? Jeg synes du burde dempe det, eller gi det en liten gjesterolle tidligere i låten (slik det er nå høres det ut som noe som er slengt på i etterkant)

Forslag: Prøv med orgelet i midten, for å skape litt mer dynamikk i uttrykket. Tror også det lønner seg å spille inn noen av sporene på nytt (spesielt vokalen), og mikse hele greia en gang til.

Nå høres jeg sikkert veldig negativ ut, men jeg liker å pirke... Låten har potensiale til å bli veldig bra, men foreløpig er den for mye på skissestadiet. Melodilinjen er imidlertid fengende, så jeg synes absolutt ikke du skal parkere låten din. Jeg gjetter at du har spilt inn alt på egen hånd, og dette er typisk en låt som vil bli bedre dersom du får prøvd den ut i samspill med andre. I en live-situasjon vil denne låten kunne fungere riktig så bra, og hvis målet med musikken er å trekke damer så fungerer denne mye bedre enn chugga-chugga-riff og burzum-brøl B)

Link to comment
Share on other sites

Ja den er ikke helt ferdig. Jeg har spilt inn alt selv ja og er ikke egentlig ikke noen særlig vokalist, har egentlig tenkt å få broren min til å synge på sangen.

Skjønner ikke helt hva du mener med det at jeg egentlig hadde lyst på et metall riff? men ja det er alt er ikke helt synkronisert.

Grunnen til at jeg vil ha orgel på slutten, er jo rett å slett at jeg synes det var kult, trengte ikke akkuratt å være orgel og er vel kanskje en smule høyt på, men poenget er at jeg synes det var kult å ha chordsene oppå bass greia.

Når du sier prøv orgelet i midten, mener du da etter 1:16?

Men takk for god tilbakemelding!

Link to comment
Share on other sites

Når det gjelder orgelet synes jeg du bare skal prøve deg fram og finne ut hvor det passer best. Jeg syntes det ville fungert bedre dersom orgelet ikke bare var på slutten - da virker det overlesset, etter min mening. Etter min smak: Orgel kun i midten, eller "presentasjon" (kort sekvens, ned i volum) av orgelet tidligere + orgel i avslutningen.

Når det gjelder "metallriffet" synes jeg det bryter litt for mye med resten. Det blir liksom litt for rett på, i stedet for at jeg som lytter føler at det bygger seg opp.

P.S. Jeg regnet egentlig med at dette ikke var helt ferdig. Jeg liker tanken bak, og jeg tror ikke du er langt unna noe "salgbart" ^_^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.