Web Analytics
Jump to content

RIVERA CLUBSTER/PUBSTER


draugen
 Share

Recommended Posts

Høyh! Å hå... Noen her som har prøvd eller kjenne godt tel begge typan? Lure på når det gjeld 25watt om dem e lik lydmessig? Meine da samme lydpotensiale på vrengen fordet om clubsteren har 2 kanala mens pubster har en med en boost funksjon med meir gain. Saken e at eg lure på å kjøpe en av dem mens vreng e det viktigste for meg, å om man kan skru like bra vreng på begge tar eg den billigste. Å clubster koste mer pga 2 kanala med separat eq som i og for seg e en bra ting... Men Vreng som sagt :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Har ikke prøvd Pubsteren, men kjøpte meg nettopp en Clubster 25.

Kan anbefales på det aller varmeste! Utrolig bra clean kanal og skikkelig fleksibel vreng.

Den har mer enn nok gain for min del, men hvis du er ute etter type 5150/Mesa lyd ville jeg nok valgt noe annet..

Link to comment
Share on other sites

E ikkje ute ete 5150 eller mesa nei... Har hørt vrengen på clubsteren på youtube, å den va rimeli rå! Men sku likt å vist om vrengen blei lignanes på pubsteren. Kossen e trøkke på clubsteren me tanke på 10" element? E skeptisk tel 10" av en eller anna grunn da eg kun har erfaring med 12" både i bil,hus og tel gitar..

Link to comment
Share on other sites

Skulle ikke forundre meg om Pubsteren er relativt lik lydmessig, men har som sagt ikke hørt den..

Clubsteren spiller iallefall høyt nok i massevis og jeg synes det er bra trøkk i den.

Ellers er det jo bare å slenge på et ekstra kabinett hvis du vil ha mer trøkk.

Link to comment
Share on other sites

Har ikke prøvd Pubsteren, men kjøpte meg nettopp en Clubster 25.

Kan anbefales på det aller varmeste! Utrolig bra clean kanal og skikkelig fleksibel vreng.

Den har mer enn nok gain for min del, men hvis du er ute etter type 5150/Mesa lyd ville jeg nok valgt noe annet..

Kjøpte du fra fotophono? Tok det lang tid fra bestilt til levert? Kor mye frakt og kordan betalte du for den? Om eg tør spørre...

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte du fra fotophono? Tok det lang tid fra bestilt til levert? Kor mye frakt og kordan betalte du for den? Om eg tør spørre...

Kjøpte fra fotophono ja. Betalte det de skulle ha tongue.gif Rundt 5400 pluss ca 206 i frakt.

Det enkleste er å bare ringe dem, så får du prate med en meget hyggelig fyr ved navn Kalle.

Jeg fikk tilsendt faktura på mail, så ble forsterkeren sendt med en gang betalingen var registrert hos dem.

Gikk fort og smertefritt smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.