Web Analytics
Jump to content

Locking Tuners og Floyd Rose


Vegskret
 Share

Recommended Posts

Hei! Lurer på om det vil funka bra å sette på locking tuners på gitaren min med floyd rose-type tremolo.

Hvorfor, spør du? Jo, fordi det hadde vært veldig greit å ikke ha låst strengene i "nøtta", slik at jeg relativt kjapt kan låse tremoloen (tremol-no) og stemme om. Vil denne da bli fryktelig ustemt ved tremolobruk?

Og siden jeg var i gang: Er det noen som vet hvor en kan få tak i locking tuners enkeltvis eller i sett på syv? Eventuelt om noen her på forumet har noen liggende og slenge....

Link to comment
Share on other sites

Enda enklere enn locking tuners er det hvis du trer strengen gjennom tunerne på gitaren du har nå, også klipper du strengen med passe lengde og putter den ned i låse-saken på floyden, deretter stemmer du opp strengene... var det jeg gjorde når jeg hadde floyd, jævlig lettvint iallefall.

Link to comment
Share on other sites

Kan kanskje hende du vil få litt klirr fra nøtta da det blir metall mot metall, og sporene på noen utgaver har kanskje litt slakk sidevis.

Har du testet med de stemmeskruene som vel er montert nå, hvordan fungerer det? Blir den fort ustemt?

husk også at noen stemmeskruer kan strammes med den skruen som er på "håndtaket" (aner ikke hva jeg skal kalle den :blush: )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.