Web Analytics
Jump to content

Oslojazz


Peri
 Share

Recommended Posts

Noen som har vært der?

Var på Bobby Mcferrin, og fly flate så bra det var der. Fyren er jo rett og slett et geni. Stemmen hans er helt sinnsyk, aldri hørt noe liknende.

Eneste som trakk ned var at han hadde tatt med berlevåg mannskor, og det var strengt tatt rævva...Men fyren i seg sjølv var genial. Morsomt var det også at han åpnet for spørsmål fra publikum til slutt.

Lurer på å dra på Reiserud/Berge i morra, og Molvær på lørdag..

Link to comment
Share on other sites

jeah! bra at det er noen fans her ..

Er vel ikke helt liveband nr 1. Ligger opptak av dem fra numusic 03 ;) de står mest bak samplerene og pcene osv sine og skrur på knotter. Men skivene ... låtene for å si det sånn... GOD musikk!! Liker egentlig første skiva "Amateur Girlfriends go Proskirt Agents" best . Tror jeg .. Men "Donca Matic Singalongs" er også helt rå ... bra band ,.. bra band.. lurer på hvordan de gjør det

Link to comment
Share on other sites

hadde de det? jøss.. det hadde de ikke på numusic .. da blir det nok annerledes ja..`

Peri : Jeah .. har da hørt litt på han :P har en trompeter-venn som ser LITT opp til molvær ;) hehe .. han har bare blitt litt over-ekstrem i det siste :P

så litt kim hiortøy i går :P DET var sært det... så nesten en låt bare .. begynte kult , men plutselig kom den en dance basstromme (du vet sånn som går nedover i pitch :P) inn i den kjente techno basstromme-rytmen .. da gikk jeg :D hehe ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.