Web Analytics
Jump to content

Mikset og lagt ut ny låt!


Grimsland
 Share

Recommended Posts

La akkurat ut en ny låt på vegne av bandet mitt og vil gjerne ha kommentarer :)

Låta som er ny heter Left Alive og alt er recorda og mikset på hybelen min. Låta ligger øverst på myspace siden vår her: http://www.myspace.com/kuraibandnorway

Kom gjerne med tilbakemeldinger på både struktur og lydbilde.

Takk takk.

Edited by Grimsland
Link to comment
Share on other sites

Fett! Kul vokal. Mulig jeg ville hatt basstromme enda litt lenger fram i lydbildet. Er også litt usikker på om jeg likte den stereoeffekten/panoreringen på inngangen til refrengene. Mulig det var hodetelefonene som gjorde den litt voldsom.

Forøvrig meget godt utført!

Link to comment
Share on other sites

Takk for kommentarer Tambarskjelve! :)

Trommelyden er jeg og trommisen ofte litt uenig på, jeg er ville gjerne hevet den tydeligere frem med en litt mer markant i miksen med mer trigget og klikkete lyd. Trommisen er mer glad i en "du hadde merket om den var borte" type lyd, litt større og hul - man kan ikke vinne alle slag!

Hvilken panorering tenker du på ? Er det gitarene på pre-choruset hvor de markerer hver for seg på høyre\venstre panoreringen?

Prechoruset i seg selv er det i låten jeg er mest usikker på, synes det ble litt ensformig og langstrekkelig. Selvom det er mange gitarvariasjoner, men de kommer liksom ikke godt nok frem. Ellers er jeg også misfornøyd med sololyden på gitarene, ikke fyldig nok. Vokalen på reffrenget ble også ikke så stort som jeg håpet på, dette er nok pga litt hard komprimering fra min side i mastringene. Det ligger 12 spor med vokal på reffrenget, hehe. 8 cleane i forskjellige harmonier og dub, pluss 4 med skrik. Når de spilles alene høres det ut som queen, men i miksen kommer det ikke godt nok frem synes jeg. Prøvde å panorere mye forskjellig, men fikk det ikke så stort jeg ville. Noen tanker?

Brukte cubase 4 til innspillingen :)

Link to comment
Share on other sites

Etter 1 gjennomlytting så må seg si at detta er noe av det bedre jeg har hørt her på forumet. Mye bra solo spesielt. Likte lydbildet, Basstromma er litt dau første halvdelen av låta, så får den mere klikk andre halvdel (?). Vet ikke hva det kommer av men hehe. Eneste jeg kan pirke på nå er growlinga i refrenget, som er litt for høy, legg den litt mer bak cleanen. Etter min mening...

Ellers er detta noe jeg vil høre mer av ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.