Web Analytics
Jump to content

Enda et forsterkerråd... Noen som er litt lei av disse?


Hallvard

Recommended Posts

Jeg har bestemt meg for å enten kjøpe en epiphone les paul standard, eller en fender gitar i samme prisklasse. Klarer ikke å bestemme meg for hvilken.. :?

Men iallfall, siden jeg ikke har så veldi mye penger, så kommer jeg ikke til å ha så mye penger igjen når jeg har kjøpt gitaren. Men jeg trenger jo en forsterker også....

Så er det noen som kan anbefale meg en billig(!!) forsterker som fortsatt kan høres bra ut??? eller må jeg bruke en god del penger på en forsterker også??

Jeg har tenkt å spille forskjelli rock (nirvana, guns 'n roses, ac/dc, foo fighters, red hot chili peppers...+++)

takk

Link to comment
Share on other sites

Og.. selvfølgelig. Beste tipset er å kjøpe brukt!

I allefall når du er på stramt budsjett, mange gode amper som går på bruktmarkedet for en billig penge. Og hvis du ikke liker den kan du alltids selge den for samme prisen som du kjøpte den for. Kjøper du en ny en så taper den halve verdien bare du får bært den ut av butikken.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil anbefale Vox Valvetronix. Her har du alle forsterkere samlet, pluss effekter. Låter konge, les på Harmony Central f.eks. for å sjekke ut. Det holder med en Ad60VT til det meste, brukt får du disse til vel 5 tusen.

Link to comment
Share on other sites

Er det hallvard hallvard?

Jeg ville gått for Fenderen, ettersom den både utseendemessig og lydmessig er mer allsidig, og om den ikke er det, an den gjøres det, den har mange flere muligheter enn en Les Paul (Tenker nå på bytting av mic'er og eventuellt plekterbrett hvis du vil ha anderledes oppsett)

For en billig amp hadde jeg nok også gått for en av Cubene, da helst 30, men hvis du ikke har råd, er jo microcuben morsom den og, men litt mindre morsom da. jeg ville ikke gått for Marshall i den prisklassen, det er vendig komersialisert og overpriset.

Link to comment
Share on other sites

Ikke Hallvardo Hallvard nei :)

Cube (30) ville jeg også gått for. De Marshallene jeg har prøvd i den prisklassen er ikke noe særlig. Tror ikke billigforsterkerne er det de satser tyngst på heller..

Noen her som har en cube? har ikke fått prøvd dem så altfor mye, men virker iallefall helt greie og er ikke overprisa akkurat.

Link to comment
Share on other sites

Ikke Hallvardo Hallvard nei :)

Cube (30) ville jeg også gått for. De Marshallene jeg har prøvd i den prisklassen er ikke noe særlig. Tror ikke billigforsterkerne er det de satser tyngst på heller..

Noen her som har en cube? har ikke fått prøvd dem så altfor mye' date=' men virker iallefall helt greie og er ikke overprisa akkurat.[/quote']

Hvis du veit evnen med skru så duger Cubene faktisk....

Har en slik har funnet en rå rockelyd jeg!

Link to comment
Share on other sites

cuben er en "gutteromsforsterker"...

Hvis du rensker den for effekter har du ikke tone igjen! Begge gitaristene i bande mitt hadde Cube 30.. Det anbefales ikke til scenebruk! Men de er veldig morsome å ha på gutterommet!

Link to comment
Share on other sites

cubene er jo litt festlige, er noen effekter der. har en cube(15) på skolen, funker fett egentlig. men jeg ville heller kanskje kjøpt en brukt forsterker. man kan finne utrolig bra tilbud. hold litt utgikk i butikkene i nærheten av deg

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Jeg har blant annet en roland microcube på 2 watt hjemme. Den er dritrå og funker bra nok for deg vil jeg tro. Koster bare i overkant av en tusenlapp. du kommer til å bli forbauset over lyden i forhold til hvor liten effekt den egentlig har.

Det er en del effekter på den også som f. eks en herlig tremolo og reverb. Det er en ganske bra amp til å ha hjemme på rommet selv om den ikke har så veldig tung bass akkurat, men jeg vil anbefale den på det sterkeste.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har microcube' date=' holder lenge med hvis kun skal spille for deg selv!!

Masse morsomt å leke seg med til rett over 1000 lappen!!

Og for guds skyld KJØP LES PAUL istedet for det derre stratocaster greine![/quote']

Æsj..si det litt før. Nå har jeg sikkert brukt 50000 spenn de to site åra på gitar stash som bare skal underholde meg selv :(

Og da er vel Custom Shop stratten min som koster over 36000 ny også bare å pælme :(

Jihaa Les paul og microcube, her kommer jeg :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.