Web Analytics
Jump to content

Finns det någon här som vill följa med på Europaturne i sommar?


TUFFTUFFTUFF
 Share

Recommended Posts

Hej, long shot det här, men vi ska dra med bandet på en miniturne till bla Tyskland och Polen runt 6-10 juli i sommar. Finns det någon här som har bil och som har lust att köra oss? Vi betalar 4000:- + att vi såklart betalar bensinpengar. Det kommer garanterat att bli mer moro än att stanna hemma :) .

Mathias

Link to comment
Share on other sites

Hehe, hadde jeg hatt bil som hadde passe størrelse, hadde jeg ikke nølt en gang !

Men desverre har jeg bare en liten BMW coupe, og da blir det ikke mye turne !

Fan, du känner ingen som har en litt större bil då :) ? Den behöver ju inte vara gigantisk men helst inte miniliten.En mininuss/russebuss typ hade ju varit perfekt, he, he, men SÅ kravstora är vi inte.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Neeej, BOKA OM :) . Det hade ju varit rågöy. Vi är två svenskar och en engelsman som aldrig har kört russebuss.. sångaren är norsk men han hade inte råd med buss, vill jag minnas att han har sagt :) .

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Neeej, BOKA OM :) . Det hade ju varit rågöy. Vi är två svenskar och en engelsman som aldrig har kört russebuss.. sångaren är norsk men han hade inte råd med buss, vill jag minnas att han har sagt :) .

Kjæresten min har også tatt ut ferie, min tante i England har tatt ut ferie på samme tid slik at vi får huset deres i London for oss selv. Beklager, jeg skulle gjerne gjort det om ikke alt klaffet så PERFEKT nå.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.