Web Analytics
Jump to content

Span konsert


leo

Recommended Posts

Var på Span-konsert i går kveld på Ørnes, like utfor Bodø.

Først entret Dirty Oppland scenen og sang noen låter til oppvarming for Span. Jeg må si at det var noe av den dårligste rappen jeg noen gang i mitt liv hadde hørt. Noe så monotont og fælt har jeg aldri vært med på før!

Jeg vet ikke hvor gamle disse gutta er men høy på pæra hadde de blitt vetfall. Jeg trodde jeg skulle spy.

Så 5 minutter etter kom Fridtjof ut å dro noen licks og stemte gitaren før han gikk inn backstage igjen.

Så kom endelig Span ut, og det lyste energi av dem.

Jeg klarte å komme meg helt fremst og fikk stå rett framfor Fridtjof.

Span dro noen nye låter og noen gamle. De nye satt som et skudd og på slagerne "Found" , "On my way down" , " Babys come back"

og "Dont think the way" var publikum i ekstase.

De kjørte ekstranummer og gikk til slutt av scenen.

Fikk prata me Fridtjof etterpå og han takket meg for at jeg sto helt fremme å sang med å lagde liv. Det var kult det :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

jeg så dem igjen forrige helg. på Baderock i Sandefjord.

1) veeeldig hyggelige og down-to-earth folk! Sinnsykt hyggelige.

2) De er så SINNSYKT bra på scenen. Masse energi , flinke til å få folket med seg . En av de nye (og en til forsåvidt :P) The Outside (begynner med et muse-aktig riff) og Cut Like Diamonds er i tilleg til When she Stares mine favoritter.. NYDELIG live band . Europe skulle spille etter Span , men jeg dro i protest .. drittband ..

Span EIER scenen fra de går på til de går av .. helt rått!! og for en gitarlyd!!

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

jaja de får syns kva dykk vil, men eg meiner no at låtar som superstisious, cherokee, sign of the times og ready or not er knallsterke. Såg Europe på sweden rock og det var og er kanskje den beste konserten eg har vore på. og eg har sett ein del konsertar.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.