Web Analytics
Jump to content

Span konsert


leo
 Share

Recommended Posts

Var på Span-konsert i går kveld på Ørnes, like utfor Bodø.

Først entret Dirty Oppland scenen og sang noen låter til oppvarming for Span. Jeg må si at det var noe av den dårligste rappen jeg noen gang i mitt liv hadde hørt. Noe så monotont og fælt har jeg aldri vært med på før!

Jeg vet ikke hvor gamle disse gutta er men høy på pæra hadde de blitt vetfall. Jeg trodde jeg skulle spy.

Så 5 minutter etter kom Fridtjof ut å dro noen licks og stemte gitaren før han gikk inn backstage igjen.

Så kom endelig Span ut, og det lyste energi av dem.

Jeg klarte å komme meg helt fremst og fikk stå rett framfor Fridtjof.

Span dro noen nye låter og noen gamle. De nye satt som et skudd og på slagerne "Found" , "On my way down" , " Babys come back"

og "Dont think the way" var publikum i ekstase.

De kjørte ekstranummer og gikk til slutt av scenen.

Fikk prata me Fridtjof etterpå og han takket meg for at jeg sto helt fremme å sang med å lagde liv. Det var kult det :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

jeg så dem igjen forrige helg. på Baderock i Sandefjord.

1) veeeldig hyggelige og down-to-earth folk! Sinnsykt hyggelige.

2) De er så SINNSYKT bra på scenen. Masse energi , flinke til å få folket med seg . En av de nye (og en til forsåvidt :P) The Outside (begynner med et muse-aktig riff) og Cut Like Diamonds er i tilleg til When she Stares mine favoritter.. NYDELIG live band . Europe skulle spille etter Span , men jeg dro i protest .. drittband ..

Span EIER scenen fra de går på til de går av .. helt rått!! og for en gitarlyd!!

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

jaja de får syns kva dykk vil, men eg meiner no at låtar som superstisious, cherokee, sign of the times og ready or not er knallsterke. Såg Europe på sweden rock og det var og er kanskje den beste konserten eg har vore på. og eg har sett ein del konsertar.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.