Web Analytics
Jump to content

Le av meg


Peri
 Share

Recommended Posts

Ok, jeg har hatt pc med cubase i noen år nå, og det er alltid like festlig å gå gjennom "prosjekt"arkivet. Dette er ting jeg laga rett etter jeg hadde fått lydkortet, med andre ord for litt over to år siden tipper jeg.

Nå poster jeg bare det som ligger på servern fra før av, men jeg har ting som er betydelig verre nede på dataen. Er jo ikke sikkert dette er så veldig interresant, men da er det jo bare å la den daaaale.

http://home.online.no/~pertlars/funky.mp3

Denne er hysterisk morsom. Tror jeg nettopp hadde lært å slappe,og måtte mekke "låt." Alt komp og blås er forøvrig spilt inn fra casio ctk650 keyboard.

http://home.online.no/~pertlars/chameleon.mp3

Hør meg radbrekke denne herbie-klassikern. Nok en gang er alt bortsett fra bass spilt med casioen. Mulig det er noe gitar der også. Merk "orgel"soloen rundt 1.50. Priceless.

http://home.online.no/~pertlars/dsound.mp3

Hehe, funky sak. Merk deg introen! Her spiller en kamerat gitar, mens jeg trakterer "trommer," bass og synth. Eneste som faktisk ikke høres helt bøtte ut er det greiene med wahwah-gitar. Det låter jo litt kul :) Merk også sologitaren som alltid er litt lav.

http://home.online.no/~pertlars/flute.mp3

http://home.online.no/~pertlars/flute1.mp3

Er egentlig ganske fornøyd med klangen min på disse, men det er jo begrenset hva man kan ta seg av friheter med midikomp da, hehe. Meg på fløyte.

Ok, har mange flere godbiter på lager om det er noen som trenger bedre selvtilitt :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Haha, jeg tror det er cubase-trommer, når jeg tenker etter. Den trommemaskinen som er standard med cubase.

Men skal prøve å få lagt ut noe nyere ting så snart jeg får orden på dataen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.