Web Analytics
Jump to content

Le av meg


Peri

Recommended Posts

Ok, jeg har hatt pc med cubase i noen år nå, og det er alltid like festlig å gå gjennom "prosjekt"arkivet. Dette er ting jeg laga rett etter jeg hadde fått lydkortet, med andre ord for litt over to år siden tipper jeg.

Nå poster jeg bare det som ligger på servern fra før av, men jeg har ting som er betydelig verre nede på dataen. Er jo ikke sikkert dette er så veldig interresant, men da er det jo bare å la den daaaale.

http://home.online.no/~pertlars/funky.mp3

Denne er hysterisk morsom. Tror jeg nettopp hadde lært å slappe,og måtte mekke "låt." Alt komp og blås er forøvrig spilt inn fra casio ctk650 keyboard.

http://home.online.no/~pertlars/chameleon.mp3

Hør meg radbrekke denne herbie-klassikern. Nok en gang er alt bortsett fra bass spilt med casioen. Mulig det er noe gitar der også. Merk "orgel"soloen rundt 1.50. Priceless.

http://home.online.no/~pertlars/dsound.mp3

Hehe, funky sak. Merk deg introen! Her spiller en kamerat gitar, mens jeg trakterer "trommer," bass og synth. Eneste som faktisk ikke høres helt bøtte ut er det greiene med wahwah-gitar. Det låter jo litt kul :) Merk også sologitaren som alltid er litt lav.

http://home.online.no/~pertlars/flute.mp3

http://home.online.no/~pertlars/flute1.mp3

Er egentlig ganske fornøyd med klangen min på disse, men det er jo begrenset hva man kan ta seg av friheter med midikomp da, hehe. Meg på fløyte.

Ok, har mange flere godbiter på lager om det er noen som trenger bedre selvtilitt :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Haha, jeg tror det er cubase-trommer, når jeg tenker etter. Den trommemaskinen som er standard med cubase.

Men skal prøve å få lagt ut noe nyere ting så snart jeg får orden på dataen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.