Web Analytics
Jump to content

Frankfurt-messe fra onsdag til lørdag!


Morten Larsen
 Share

Recommended Posts

Som en del har fått med seg er det endelig tid for den første store begivhenheten i musikk-året for alle som liker utstyr og nyheter!

Sammen med de andre gutta fra Backstage Musikk skal jeg ned dit og gjøre en del intervjuer, reviews av utstyr og bøttevis av andre ting. Blir både film og bilder, og det hele havner blant annet på nettsidene våre, i denne tråden og på Youtube.

Messeområdet er som vanlig gigantisk og det er utrolig mye å se, så man kan ikke ta alt. Det store spørsmålet da er: Er det noe dere er interessert i og vil at jeg skal sjekke ut? Jeg har allerede lovet en del som har spurt å vise litt ESP, Martin, Roland og Yamaha, samt en del annet, men hvis noen har innspill så følger jeg opp det. Er sikkert noen som er interessert i überharry metall-beist blant annet? ;)

Bare skriv hva dere ønsker i denne tråden her så snekrer jeg sammen noe...

Link to comment
Share on other sites

Tja - jeg har etter NAMM nå fått distributør status på DBZ - så du kan jo ta en kikk på de og finne ut om det er noe du kunne tenke deg å ha i butikken ;) (ikke stirr deg blind på damene)

Kunne VELDIG gjerne tenkt meg turen selv, men har ikke råd til både NAMM og Frankfurt samme år.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har lest diverse positivt om https://www.qpickups.com/ - men aner ingenting selv. Han selger via reverb og ebay.
  • Nei, men ville personlig sett mot det merkene som har noen flere år i gamet. Ser nå at du har fått et bra tips under (eller over ettersom).
  • Jøss! Ja, dette ser snasent ut. Den custom-funksjonen har alt jeg ønsker meg. Billig var det òg. Tror jaggu jeg skal legge inn en bestilling her. Tusen takk for tips!
  • Jeg har testet litt GFS og synes det er egentlig ganske ok, men med tanke på dyr frakt og moms, blir det ikke så billig lengre likevel. (Husker enda med glede da dollaren var nede i 5kr  )  har du tid å vente litt, vil jeg sterkt anbefale Bootstrap pickups. Har ikke testet Stratmikkene derfra men er superhappy med tele- og jazzmasterpickups.  https://bootstrappickups.com/products/custom-single-coil-for-strat-by-custom-featherbottoms-custom-sound-machines  
  • Så du har dårlig erfaring? Seymour Duncan har ingen Stratocaster-pickuper som er bare litt overspunnet, tror jeg. Nærmest kommer SSL-1, men jeg skulle gjerne hatt noe som var et halvt hakk hottere enn det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.