Web Analytics
Jump to content

Frankfurt-messe fra onsdag til lørdag!


Morten Larsen

Recommended Posts

Som en del har fått med seg er det endelig tid for den første store begivhenheten i musikk-året for alle som liker utstyr og nyheter!

Sammen med de andre gutta fra Backstage Musikk skal jeg ned dit og gjøre en del intervjuer, reviews av utstyr og bøttevis av andre ting. Blir både film og bilder, og det hele havner blant annet på nettsidene våre, i denne tråden og på Youtube.

Messeområdet er som vanlig gigantisk og det er utrolig mye å se, så man kan ikke ta alt. Det store spørsmålet da er: Er det noe dere er interessert i og vil at jeg skal sjekke ut? Jeg har allerede lovet en del som har spurt å vise litt ESP, Martin, Roland og Yamaha, samt en del annet, men hvis noen har innspill så følger jeg opp det. Er sikkert noen som er interessert i überharry metall-beist blant annet? ;)

Bare skriv hva dere ønsker i denne tråden her så snekrer jeg sammen noe...

Link to comment
Share on other sites

Tja - jeg har etter NAMM nå fått distributør status på DBZ - så du kan jo ta en kikk på de og finne ut om det er noe du kunne tenke deg å ha i butikken ;) (ikke stirr deg blind på damene)

Kunne VELDIG gjerne tenkt meg turen selv, men har ikke råd til både NAMM og Frankfurt samme år.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.