Web Analytics
Jump to content

Noen anbefalte "sudiopakker"?


ovl

Recommended Posts

Ja. Kjøp i Norge. Fordi:

- Butikken er der neste gang du trenger noe.

- Du slipper problemet med å finne strømforsyninger som fungerer med utstyret, da USA- ting fort trenger nye strømforsyninger

- Det på elektronikk ikke er stort å spare. Selv om vi er et lite marked, er vi teknologikåte, og elektronikk er faktisk ikke dyrt i Norge

- Du har en av verdens beste forbrukerlover i ryggen. Elektronikk går i stykker.

Du kan som regel gange prisen med ti totalt sett, med frakt, og MVA før du sitter med duppeditten i hånden. Da kan du sjekke selv, og det er i beste fall veldig lite å spare på å importere.

Når det gjelder om "det finnes noe like bra i Norge", så er det ikke noe problem å finne ting som er mye bedre enn det der. Uansett om det matcher pris, eller om du betaler litt mer.

Hvor mange spor skal du spille inn samtidig? Det er det som avgjør hva du trenger.

Link to comment
Share on other sites

"Du kan som regel gange prisen med ti totalt sett, med frakt, og MVA før du sitter med duppeditten i hånden. Da kan du sjekke selv, og det er i beste fall veldig lite å spare på å importere." Skrevet av CastorFiber

Sånn generelt:

Hvor mye koster det å bestille fra USA?

Skal kanskje dra til USA til høstferien. Burde jeg heller vente til jeg drar dit?

Edited by ovl
Link to comment
Share on other sites

Som sagt, den pakken din vil koste deg rundt fem tusen før du har den i hånda. Hvor mye du må betale i tillegg til det det koster deg i dollar, kan du da kanskje regne ut selv?

Bortsett fra at du kan kjøpe den direkte og slipper frakt, så gjelder alle de andre argumentene like fullt. Hva det koster deg, avhenger av om utstyret har strømforsyninger som kan brukes på 220 Volt, og om det er mulig å kappe av pluggene og sette på norske kontakter.

Det er en rekke ting du må finne ut av for å ev. spare penger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.