Web Analytics
Jump to content

Noen anbefalte "sudiopakker"?


ovl

Recommended Posts

Ja. Kjøp i Norge. Fordi:

- Butikken er der neste gang du trenger noe.

- Du slipper problemet med å finne strømforsyninger som fungerer med utstyret, da USA- ting fort trenger nye strømforsyninger

- Det på elektronikk ikke er stort å spare. Selv om vi er et lite marked, er vi teknologikåte, og elektronikk er faktisk ikke dyrt i Norge

- Du har en av verdens beste forbrukerlover i ryggen. Elektronikk går i stykker.

Du kan som regel gange prisen med ti totalt sett, med frakt, og MVA før du sitter med duppeditten i hånden. Da kan du sjekke selv, og det er i beste fall veldig lite å spare på å importere.

Når det gjelder om "det finnes noe like bra i Norge", så er det ikke noe problem å finne ting som er mye bedre enn det der. Uansett om det matcher pris, eller om du betaler litt mer.

Hvor mange spor skal du spille inn samtidig? Det er det som avgjør hva du trenger.

Link to comment
Share on other sites

"Du kan som regel gange prisen med ti totalt sett, med frakt, og MVA før du sitter med duppeditten i hånden. Da kan du sjekke selv, og det er i beste fall veldig lite å spare på å importere." Skrevet av CastorFiber

Sånn generelt:

Hvor mye koster det å bestille fra USA?

Skal kanskje dra til USA til høstferien. Burde jeg heller vente til jeg drar dit?

Edited by ovl
Link to comment
Share on other sites

Som sagt, den pakken din vil koste deg rundt fem tusen før du har den i hånda. Hvor mye du må betale i tillegg til det det koster deg i dollar, kan du da kanskje regne ut selv?

Bortsett fra at du kan kjøpe den direkte og slipper frakt, så gjelder alle de andre argumentene like fullt. Hva det koster deg, avhenger av om utstyret har strømforsyninger som kan brukes på 220 Volt, og om det er mulig å kappe av pluggene og sette på norske kontakter.

Det er en rekke ting du må finne ut av for å ev. spare penger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.