Web Analytics
Jump to content

[Progmetal] Corruption


Knutern
 Share

Recommended Posts

Hei,

Klikk her!

1 år gammal låt, mulig nokon av dykk har høyrd den før men eg trur ikkje eg har posta den her før. Har triksa, eksperimentert og miksa ferdig låta i Pro Tools LE 8. Trommene er Superior Drummer 2.1 Metal Foundry. Gitaren er stock Ibanez RG1570 spelt gjennom ein Mesa/Boogie F-30.

Eg har brukt myyykje effektar samt hardkompress av den enkle grunnen at eg ville høyre korleis det passa låta. Kva synst du?

Link to comment
Share on other sites

Rått! Noen sykt imponerende tekniske partier du har, presist og stilig samspill mellom gitar og synth. Mer plz!

Edit: den var ganske lik A humane mind?

Takk skal du ha! Ingenting meir motiverande enn å høyre at folk sett pris på musikken :)

Ja, dette er ein ny mix av A Humane Mind som eg har hatt liggandes på SoundClicken ein stund.

Høres bra ut. Gitarlyd/effekter passa låta. Og spillingen er topp :)

Takk skal du ha! :)

Link to comment
Share on other sites

Minner om symphony X og Circus Maximus!

Veldig kult!! ... men solo? :P

Eg er ingen flink sologitarist i mine øyrer. Personleg likar eg betre kollektiv speling av melodier/linjer og heller frambringe eit tema og videreutvikle det som ein "einheit". Veldig artig at det minner deg om Symph X og CM siden disse 2 banda har hatt stor innflytelse på meg. Ser samanlikninga med Symph X men ikkje heilt den med Circus Maximus? :P

Takker for tilbakemelding! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
  • GFS var nok mer attraktive da dollaren var en god del lavere, ja. I tillegg mener jeg frakten også var en del billigere før. Men greie pickups er det. Når vi først er inne på tips, så har jeg hatt bra hell med humbuckere fra Tonerider. Kan ikke si noe om settene for strat og tele, men hvis de er like gode som de humbucker'ne jeg har brukt, er de absolutt et bra kjøp. De har en del lydeksempler / videoer på nettsida: https://tonerider.com/category/pickups-for-strats/?v=c2f3f489a005 SpeakOn er forhandlere i Norge: https://www.speakon.no/instrument/gitar/deler/pickup-mikrofon/tonerider.html
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.