Web Analytics
Jump to content

Magic Pie


Kim Stenberg

Recommended Posts

Låta "Change" kan lastes ned fra denne siden -

http://www.magicpie.net/mp3.htm

Magic Pie spiller prog rock (ikke metal :twisted: )

Låta er forøvrig ikke helt ferdig mixet..litt mye diskant og bass

Ellers er det ikke så mye å si om oss,det meste står på hjemmesiden dersom noen er intr. :wink:

(låta er på 20 min. så fila er ganske stor)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 40
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jau!

Veldig veldig lang låt :P det ska du ha .. hehe . Mye kule ting her asså. Fint sammensatt , jeg er ikke helt fan av gitarlyden , den er litt for gilbert (som sannsynligvis da er et kompliment for deg:P) . Mye tøffe harmonier og chord-progresjoner (særlig i starten :P frekkt .. weha) . Har ikke tid til å skrive så veldig mye mer om saken nå . Men syntes det var bra jeg ,...6:15 er kanskje det mest dt-rippoff partiet jeg har hørt EVER :D hehe ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Jau!  

Veldig veldig lang låt :P det ska du ha .. hehe . Mye kule ting her asså. Fint sammensatt , jeg er ikke helt fan av gitarlyden , den er litt for gilbert (som sannsynligvis da er et kompliment for deg:P)  . Mye tøffe harmonier og chord-progresjoner (særlig i starten :P frekkt .. weha) . Har ikke tid til å skrive så veldig mye mer om saken nå . Men syntes det var bra jeg ,...6:15 er kanskje det mest dt-rippoff partiet jeg har hørt EVER :D hehe ..

Nilsefix

Paul Gilbert = 8) en av mine 3 store favoritt gitarister, ved siden av Vai og Richie Kotzen

Stemmer nok at gitarlyden kan være lik Gilbert sin,bruker PGM gitarer og laney amper... :wink:

eller er folk j.... raske til å svare på dette forumet :shock:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.