Web Analytics
Jump to content

Valg av Looper digitech jamman eller line6JM4?


Birkman

Recommended Posts

Skal kjøpe meg en looper pedal (med lagring)

Har så langt kommet frem til 2 alternativer

Digitech jamman stereo ( den nye med innebygget footswitch og opptil 16 gb lagring og usb)

og

Line6 JM4

Er det noen som har erfaring med noen av disse (må da bli gammel type digitech jamman) og kan anbefale en fremfor den andre?

Link to comment
Share on other sites

hvorfor ikke Boss RC-20XL?

Har både den og jammanen, og synes bossen er bedre på mange felt. Lettere å få fine overganger i loopen med bossen og den kan mates fra de fleste strømforsyningsbokser, noe jammanen ikke kan. Men kommer til å beholde jammanen fordi den er litt lettere å holde styr på loopsene og switche mellom dem live.

Link to comment
Share on other sites

Har også vurdert Boss, men de har liten lagring og mindre patcher, samt den nye jamman stereo har footswitch samt programvare til å styre loopene med.

Skal bruke det som enkelt opptak for idesparing istedet for via pc, men ha mulighet til å legge de lett over, enten via usb eller helst sd kort.

Hvordan er rytmene på boss og hvilke muligheter har man der?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.