Web Analytics
Jump to content

Motley Crue!


Dr. Dick

Recommended Posts

de er faktisk også høyt på mislike-lista mi . de er så stygge!! og dessuten har jeg ikke veldig mye til overs for musikken heller :P hehe.. Hver til sitt , så lenge det ikke er Malmsteen... ;)  

Nilsefix

haha, åja, Malmsteen ja... :D Er det ikke han du digger a Nilse? Jeg har kanskje sagt jeg hater han, men jeg kan nesten ikke si det altså, pågrunn av at jeg har ikke hørt nok av ham, men det jeg har hørt faller ikke helt i smak da....så... :)

Link to comment
Share on other sites

sjokkerende ? hehe.. nei jeg har aldri likt han. Har er kompis som er MC frelst (går under kallenavnet Motley :P) så jeg har sett/hørt en del bootlegs der Micky roter noe helt for Jæ*****. slitsomt å høre på.

Link to comment
Share on other sites

Mötley Crüe, hm... knallbra trommis, grei bassist, elendig vokalist HÅPLØS gitarist. MEN de har jo noen bra låter som Dr. Feelgood, Home Sweet Home, Red Hot, Girls girls girls, wild Side.. :wink:

Kickstarts my heart ruler jo da!

Link to comment
Share on other sites

Mitt favoritt Môtley album er Shout At The Devil.

Dems andre album.

Too Fast For Love er å ikke så ille, men bærer veldig amatør preg.

Synes de har mye kult.

De ga også ut ei bra skive med vvoklaisten fra Scream.

Liker New Tatto (siste skive) godt også

Link to comment
Share on other sites

He he. Veldig herda band. Man bør sjekke Nikki Sixxx's near death experience der han tok en overdose heroin for også observere fra oven at sjukepleierene prøvde å få liv i han. Da de fikk liv i han følte han at "sjela" datt ned i kroppen igjen ;).Etter at de redda livet hans, gikk han hjem og tok en ny shot med heroin 8)

Link to comment
Share on other sites

de er faktisk også høyt på mislike-lista mi . de er så stygge!! og dessuten har jeg ikke veldig mye til overs for musikken heller :P hehe.. Hver til sitt ' date=' så lenge det ikke er Malmsteen... ;)

Nilsefix[/quote']

Kan utifra flere innlegg virke som om nilsefix synes det er bedre at gutta i banda har godt utseende enn at de spiller god musikk. Hva med å sjekke ut noen av de mange boybanda på markedet?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.