Web Analytics
Jump to content

Annbefalinger. 8 spors opptaker.


jonta

Recommended Posts

Hei.

Kjøpte for en tid tilbake en Boss BR Micro. For å bruke den til ideer, øvingsopptak, ja som en diktafon. Og jeg er veldig fornøyd med den.

Men begynner nå å bli litt liten, da den mer og mer brukes i full studioproduksjon :rolleyes: Så en oppgradering er kanskje på tide.

Noen som har noen tips?

Trenger min. 8 spor, helst phantom power.

Trenger ikke CD brenner, trommer og masse effekter. Jeg har tenkt å handle brukt.

Har ingen planer om å konvertere til PC.

Link to comment
Share on other sites

Hadde ikke jeg heller, - inntil jeg fikk en slik 8 sporsmaskin fra zoom med utallige muligheter og virtuelle spor.

Genialt enkelt - helt til man skal gjøre noe med prosjektet. - Som f.eks mixe det sammen. For meg ble det helt håpløst vanskelig å få til noe bra. Samtidig ble en veldig låst til hva boksen kunne. Og i den digitale verden går utviklingen rasende fort og man higer snart etter en eller annen mulighet/lyd som boksen mangler.

En bærbar PC til 4995,- har i dag nok krutt til å å levere 40-60 spor som kan spilles av samtidig - ikke masse knott med å velge virtuelle deler inn og ut.

Om ikke lydkortet kommer med lisens til et kjent program så finner det gode gratisprogrammer for innspilling.

Men er man ikke vant til å bruke PC er det jo selvsagt ikke sikkert at det er noe enklere enn å lære seg alle menyene på multimaskinen.

Link to comment
Share on other sites

Dere må huske på at jonta fremdeles opererer med brevgiro for å betale regninger :D

Ikke vondt ment, jonta, synes det er litt morsomt bare...

Og beklager eventuell avsporing i tråden!

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

:)

Er bare så :ninja: dritt lei at man snart ikke får gjort noen ting her i livet uten pc.......

Uansett, bare daue fisk "svømmer" med strømmen. Har ikke tatt svineinfluensa vaksine heller............

Link to comment
Share on other sites

:)

Er bare så :ninja: dritt lei at man snart ikke får gjort noen ting her i livet uten pc.......

Uansett, bare daue fisk "svømmer" med strømmen. Har ikke tatt svineinfluensa vaksine heller............

Som sagt - jeg sitter hel j.... dagen foran en PC på jobb. Så jeg liker dedikerte musikkbokser.

Men med multispors maskinen ble det for mange begrensinger til at jeg fant det riktig å tulle videre med. Samt jeg har fordelen at jobber veldig raskt og effektiv med selve PC verktøyet. Problemet er selvsagt at det da blir kort vei til sw synter etc også.....

Link to comment
Share on other sites

Siden jeg har forståelse for trådstarters ønske om ikke å bruke PC til innspilling. Og jeg samtidig ikke selv fant noe suksess med en slik multimaskin har jeg tenkt at en annen mulig vei å gå eventuelt kan være å hoppe opp en nivå til dedikert innspillingutstyr. Selvsagt mer pes å flytte rundt på, men bruktprisene på HD-recordere, ok miksepulter og dedikerte effekter er jo veldig gunstig for tiden. Ligger bl.a. to stk Alesis HD24 på finn.no nå - søk: alesis 24

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.