Web Analytics
Jump to content

Michael og Rudolph Schenker...


IntoTheVoid(HCGJ)
 Share

Recommended Posts

Ja, de er brødre. Michael var med i Scorpions en periode. Problemer med alkohol gjorde ting litt vanskelig for ham. Guitarist trykte for en stund siden et intervju med ham, der han forteller om musikken, gitarene og problemene. Bl.a. det at han måtte selge sine tre hvite Flying V gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Da Graham Bonnet (senere Alcatrazz med Yngwie og Vai i henholdsvis '84 og '85) sang i Michael Schenker Group begynte de visst å slåss midt på scenen. Sånn går det når to like store ego begynner å bli lei av hverandre.... Michael går for å være enda mye mer arrogant enn Yngwie igjen.

Link to comment
Share on other sites

Ja, de er brødre. Michael var med i Scorpions en periode. Problemer med alkohol gjorde ting litt vanskelig for ham. Guitarist trykte for en stund siden et intervju med ham, der han forteller om musikken, gitarene og problemene. Bl.a. det at han måtte selge sine tre hvite Flying V gitarer.

OK. Kor mange gitaristar har Scorpions hatt egentli?

Uli Roth spelte vel også der...

Link to comment
Share on other sites

Ja tyskere er generelt noen kjempehyggelige folk, det er sikkert og visst! (har slekt).

Men Graham Bonnet er også en kjempehyggelig Australer, så jeg kan ikke fatte åffer de begynte å slåss på scenen.. jaja.... Viser bare at samarbeid ER vanskelig..... Derfor du nesten bare MÅ prise Iron Maiden og andre grupper der folk har holdt sammen i titalls år.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
  • Sånn ble dette så langt:
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.