Web Analytics
Jump to content

ok, må kjøpe meg en preamp(mic seff)


 Share

Recommended Posts

Jeg har en ART V3 Studio preamp (tross det Vegar sier) og den låter helt sinnnsykt i forhold til prisen . Den har synki no sinnsykt i pris i det siste . Luthmann hadde den nede i 1200 tror jeg .. sprøtt ..

Jeg bruker den sammen med en SP B1 , og syntes jeg får helt råå lyd med det.. det er nå det jeg ville kjøpt ...

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Anywho ; for å være litt frekk igjen :P hehe .. Så syntes jeg at jeg har bedre lyder enn deg når deg gjelder oppmica ting til nå :P hehe... så lang nese på deg :D ..

ART'en imponerer meg virkelig , og det tror jeg ikke jeg sier bare fordi jeg eier en . Jeg fikk den til jul i år , og plugga den i med forventningen "jeg har iallefall lyd i mic!" men den har gitt meg maange fine opptak .... Du får sjekke litt rundt .. Mange store studioer kjøpte inn nettopp den V3 preampen når den kom , for de kunne plutselig få mange decent låtende spor for nesten ingenting ...

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

ydmykhet er en dyd :)

Nå har ikke jeg lagt ut noe seriøst her heller da. Bortsett fra http://www.bandrommet.net/musikk/demonmix.mp3 .Og da trodde du det var trigga trommer :)

Det meste andre er laget i et hus hvor ikke engang strømmen er i orden, med masse jordbrumming så jeg har ikke akkurat jobbet så mye med ting, for å si det sånn. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.