Web Analytics
Jump to content

ok, må kjøpe meg en preamp(mic seff)


Recommended Posts

Jeg har en ART V3 Studio preamp (tross det Vegar sier) og den låter helt sinnnsykt i forhold til prisen . Den har synki no sinnsykt i pris i det siste . Luthmann hadde den nede i 1200 tror jeg .. sprøtt ..

Jeg bruker den sammen med en SP B1 , og syntes jeg får helt råå lyd med det.. det er nå det jeg ville kjøpt ...

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Anywho ; for å være litt frekk igjen :P hehe .. Så syntes jeg at jeg har bedre lyder enn deg når deg gjelder oppmica ting til nå :P hehe... så lang nese på deg :D ..

ART'en imponerer meg virkelig , og det tror jeg ikke jeg sier bare fordi jeg eier en . Jeg fikk den til jul i år , og plugga den i med forventningen "jeg har iallefall lyd i mic!" men den har gitt meg maange fine opptak .... Du får sjekke litt rundt .. Mange store studioer kjøpte inn nettopp den V3 preampen når den kom , for de kunne plutselig få mange decent låtende spor for nesten ingenting ...

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

ydmykhet er en dyd :)

Nå har ikke jeg lagt ut noe seriøst her heller da. Bortsett fra http://www.bandrommet.net/musikk/demonmix.mp3 .Og da trodde du det var trigga trommer :)

Det meste andre er laget i et hus hvor ikke engang strømmen er i orden, med masse jordbrumming så jeg har ikke akkurat jobbet så mye med ting, for å si det sånn. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.