Web Analytics
Jump to content

Zakk Wylde


xtoffer
 Share

Recommended Posts

Zakk Wylde bruker (sikkert) utstyr som er utrolig mye moddet. Så det er ikke bare å se på GuitarGeek.com og kjøpe utstyret. Dessuten, Zakk Wylde spiller ganske unikt, med strenger på tykkelse med en trestamme, og kraftige hender, så skal det mye til for å få lyden hans.

Link to comment
Share on other sites

Zakk spiller noe som kalles pinch harmonic.

Denne teknikken utføres ved å treffe strengen med tuppen av plekteret, for så at den kommer borti plekteret.

De fleste bruker også vibrato på strengen i tilegg.

Zakk kjører ganske enkelt oppsett:

Gitar---> Wah-----> MXR Zakk Wylde Overdrive---> Chorus------> Inn i lead channel på JCM 800 Signatur Zakk Topp. 1960 Kab.

Mange spør og lurer på akkurat dette hylet som er litt særegent Zakk Wylde. Kombinasjonen mellom EMG micene og Overdrive/JCM800 resulterer i at Les Paulen hans står å hyler som en gris. Fy F... for en sinnsyk lyd det blir!

Men tilbake til temaet så tror jeg dette særegne hylet kan stamme ifra mange ting: Tykke strenger 0.11 Og strengene oppe er Heavy bottom, dvs at de er tykkere oppe en standard 0.11 sett.

Han bruker også noe SINNSYKT med HARD vibrato i hylene sine.

Så er han jo som det blir sagt en stor mann, en sterk mann, med kraftige hender, tipper at de er kraftigere enn dine :wink:

Link to comment
Share on other sites

Zakk bruker 010-060 eller 011-070. Har signatursettet hans stående hjemme på bokhylla (010-060), og det er en kraftig E-streng for å si det sånn :D

Det hjelper nok på med EMG-pickups og en vegg med Marshalls i ryggen.

Har nok lite med sterke armer å gjøre.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.