Web Analytics
Jump to content

Har jeg blitt lurt ?


djr
 Share

Recommended Posts

For et års tid siden kjøpte jeg en Takamine TA 341 S, og betalte nesten 4000 kr.

Når jeg googler denne modellen får jeg bare opp et par svenske sider som selger denne gitaren.

Det finnes ikke noe informasjon om denne modellen på Takamine sine hjemmesider. ( som om den ikke eksisterer )

Kan jeg ha blitt utsatt for en forfalskning ?

Det skal sies at jeg er svært fornøyd med gitaren. Den låter bra :)

Link to comment
Share on other sites

Det ser jo ut til at du ikke har blitt lurt, men uansett så er 4 lapper lite å betale for en gitar du er fornøyd med. Byttet til meg en Fender som viste seg å være en parts-o-caster en gang, men øksa sparket ræv den så jeg brydde meg egentlig ikke noe særlig.

Link to comment
Share on other sites

Nå vet ikke jeg hvordan du googler - men første resultat jeg får er:

http://www.gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=2012

Jeg har også sett den linken. Og ja, det er den gitaren jeg har. Men det finnes ikke noe informasjon om denne gitaren på www.takamine.com.

Jeg har tilogmed sendt en mail til kundeservice der, og de kunne ikke bekrefte at de noen gang hadde laget en gitar som het akkurat dette.

Jeg synes forøvrig det er pussig at det kun er svenske og en norsk side som selger denne modellen.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Jeg synes forøvrig det er pussig at det kun er svenske og en norsk side som selger denne modellen.

Det er en Japan produsert ekte Takamine, og bygget på modellen som heter EF341SC, populært kalt "Bruce Springsteen" modell.

Grunnen til at du kun finner den i Norge og Sverige er at den ble laget svært limited for det markedet, som faktisk er ( hvertfall var ) et av de beste markedene for Takamine i verden.

Siden de ble laget har Takamine skiftet både eiere og distrubisjon, så det er kanskje grunnen til at de ikke "kjenner" igjen en såvidt begrenset spesialproduksjon.

Gitaren er super den, og er du fornøyd er det vel ingen grunn til å være skuffet over at du ikke finner den på Takamine.com Forskjellen på EF341SC og din TA341S er først og fremst at den er uten elektonikk og cutaway.

Håper dette var til hjelp for deg.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Har også en Takamine du ikke kan finne på deres nettsider. Slik jeg har fått det forklart er det slik at den enten kun er laget for det nordiske markedet, eller så er det en "Special/limited edition" av den "billigere" typen. Fant ut etter mye om og men at min er en limited.

Du har nok ikke blitt lurt, men etter at Fender tok over Takamine har det vært mye surr der i gården har jeg hørt fra en forhandlerkamerat.

Link to comment
Share on other sites

Spesialversjoner for "det eller det" markedet, eller til og med forhandlerkjeder, er helt vanlig. Mener å ha lest at "de store" også driver med slikt.

Jeg har en gammel Ibanez nylonstrenger som er merket "special Scandinavian model" eller noe slikt. Gjør jo ikke gitaren noe dårligere, det. Men jeg skjønner jo at du stusset litt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nei, men ville personlig sett mot det merkene som har noen flere år i gamet. Ser nå at du har fått et bra tips under (eller over ettersom).
  • Jøss! Ja, dette ser snasent ut. Den custom-funksjonen har alt jeg ønsker meg. Billig var det òg. Tror jaggu jeg skal legge inn en bestilling her. Tusen takk for tips!
  • Jeg har testet litt GFS og synes det er egentlig ganske ok, men med tanke på dyr frakt og moms, blir det ikke så billig lengre likevel. (Husker enda med glede da dollaren var nede i 5kr  )  har du tid å vente litt, vil jeg sterkt anbefale Bootstrap pickups. Har ikke testet Stratmikkene derfra men er superhappy med tele- og jazzmasterpickups.  https://bootstrappickups.com/products/custom-single-coil-for-strat-by-custom-featherbottoms-custom-sound-machines  
  • Så du har dårlig erfaring? Seymour Duncan har ingen Stratocaster-pickuper som er bare litt overspunnet, tror jeg. Nærmest kommer SSL-1, men jeg skulle gjerne hatt noe som var et halvt hakk hottere enn det.
  • Ville heller sjekket finn.no for Seymour Duncan osv
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.