Web Analytics
Jump to content

Ny/oppdatert forside


Greener
 Share

Recommended Posts

Da har vi endelig endret og oppdatert forsiden litt. De mye omtalte nye artiklene er på plass også. De som ikke ser bildene de har bidratt med ennå, må nok gni seg med tålmodighet noen dager ennå til det blir skrevet litt mer på gjeldende artikkel. Fint hvis folk bidrar med litt korrektur og/eller rettinger :)

Angående forsterker anbefalinger har vi jo allerde mer å ta av i tråden på forumet, men vi må lage litt mer tekst og komplettere med litt bilder. Gitar anbefalinger må vi jobbe en del med, men jeg tenkte å starte en tråd hvor folk kan komme med innspill/forslag.

Link to comment
Share on other sites

Vedrørende annonsen til Backstage så er det ikke ment som snikreklame. Det er rett og slett en velfortjent lenke som følge av sponsing if orbindelse med overgang til ny server. Jeg kan endre lenken over til "Sponsorer" om det er bedre.

Link to comment
Share on other sites

Et nyhetsbrev kunne vært morsomt, men det krever en del arbeid å skrive det. Det jeg har vurdert er å installere Pligg og integrere det med forumet slik at man kan bruke felles innlogging. http://www.pligg.com/

Det er en "sosial" nyhetstjeneste der alle kan bidra med gitar-relaterte nyheter etc. Om det er interessant for flere så kjøper jeg en lisens og arbeid for å få det integrert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.