Web Analytics
Jump to content

Ny/oppdatert forside


Greener
 Share

Recommended Posts

Da har vi endelig endret og oppdatert forsiden litt. De mye omtalte nye artiklene er på plass også. De som ikke ser bildene de har bidratt med ennå, må nok gni seg med tålmodighet noen dager ennå til det blir skrevet litt mer på gjeldende artikkel. Fint hvis folk bidrar med litt korrektur og/eller rettinger :)

Angående forsterker anbefalinger har vi jo allerde mer å ta av i tråden på forumet, men vi må lage litt mer tekst og komplettere med litt bilder. Gitar anbefalinger må vi jobbe en del med, men jeg tenkte å starte en tråd hvor folk kan komme med innspill/forslag.

Link to comment
Share on other sites

Vedrørende annonsen til Backstage så er det ikke ment som snikreklame. Det er rett og slett en velfortjent lenke som følge av sponsing if orbindelse med overgang til ny server. Jeg kan endre lenken over til "Sponsorer" om det er bedre.

Link to comment
Share on other sites

Et nyhetsbrev kunne vært morsomt, men det krever en del arbeid å skrive det. Det jeg har vurdert er å installere Pligg og integrere det med forumet slik at man kan bruke felles innlogging. http://www.pligg.com/

Det er en "sosial" nyhetstjeneste der alle kan bidra med gitar-relaterte nyheter etc. Om det er interessant for flere så kjøper jeg en lisens og arbeid for å få det integrert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.