Web Analytics
Jump to content

Bra start på dagen


Roar
 Share

Recommended Posts

Skulle ta meg en liten morgensession, så merker jeg at det ikke kommer noe lyd fra øksa. Sjekker om det er jacken som er gåen, men det var det ikke. Den må garanteres loddes på nytt igjen, hatt samme problem før.

Flott anledning til å dra fram den andre SV-en min, som sikkert har ligget i kassa si i 2 år nå. Børster litt støv og setter på nye strenger. Viser seg at H og E-strengen ligger høyere enn resten og floyden er stiv som et uvær. Får feelingen av at jeg spiller på en billigfloyd. Å dra av crickets(når man løfter opp arma og slipper fort for å få en sånn gresshoppelyd) er reint umulig.

Noen som har formening om hva som er galt? Redd for at floyden har tatt kvelden : ((((

Blir en dyr tur innom Tre45 når den dagen kommer tror jeg. Må sikkert inntonere den på nytt og.

Kort sagt;

null gitar på meg framover.

edit:

Inputen på selve gitaren altså.

Edited by Roar
Link to comment
Share on other sites

Kan høres litt ut som fjærene,hvis du har liggende så prøv å bytt de. Ellers skulle vel ikke ett floyd system bare slutte å virke av å ligge i kassa.

Sjekke att ting er rett justert osv,regne med du satt på samme type strenger som sto på?

Hvis lyden er helt borte på den andre gitaren så høres det ut som ledningsbrudd,løse loddinger. jording som er føkkt.

Edited by Dale
Link to comment
Share on other sites

Samme tykkelse trenger ikke å bety at det blir riktig. Er ganske stor forskjell hvor mye tension det er i forskjellige merker. D'addario har ganske slappe strenger. Og nå jeg hadde 0.10 D'addario strenger på gitaren ble det likt på floyden som om jeg hadde 0.09 Everly strenger.

Link to comment
Share on other sites

Vampyro:

Du kan ha fullstendig rett i det, men da skulle det vel ha vært samme problem på den andre gitaren også?

Om det skulle vise seg at det er strengene som gjør det, hva må til da?

Castor:

Du taler vel sannhet. Gitarene er vel det nærmeste jeg kommer barn, så blir litt freaka ut likevel. :lol:

Ingen som har noe formening om hvorfor to av strengene ligger betydelig høyere enn resten?

Det her tar meg tilbake til den tiden jeg måtte innom gitarsjappa for å få skifta strenger pga floyd. Haha! Talentløst når det kommer til det tekniske ass.

Edited by Roar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.