Web Analytics
Jump to content

Finest Fasong


katarsis
 Share

Recommended Posts

Tenkte bare å fyre opp en liten poll. Har lagt merke til at mange på dette forumet spiller på gitarene de allround liker best (måtte det være lyd, spillekomfort osv...), men at også noen synes andre gitarer er estetisk finere, men at de ikke bruker disse pga blant annet at de ikke liker å spille på dem.

Denne pollen er ene og alene knyttet til utseende, skal prøve å få frem den fineste "fasongen". Det måtte seff blitt mange gitarer, så jeg er litt generell. Noen "relativt" like gitarer slåes sammen pga det uten tvil vil bli for mange alternativer. (f.eks. en SG kan likesågodt være en av de snåle SGene til ESP, fordi det går inn under samme kategori i DENNE pollen) Utvalget er tatt etter hva folk nevner oftest på dette forumet. Har f.eks sjeldent hørt noen nevne så mye om Explorer, Firebird, Parker gitarer osv.

Finner du ikke din sleng den på i ett innlegg.

Link to comment
Share on other sites

akkurat nå sitter jeg å sikler på gamle Sunburst Strater. Da innser jeg at det er egentlig det som gjør mitt øye gladest . Hallvards strat får også spyttet til å komme frem i munnvikene :D hehe .. Fine buer , klassisk look .. Men det har veldig mye med fargen å gjøre .. veeeldig ... og at det er single coils... og ikke floyd...

Wolfgangen kommer etter tror jeg ... Rent fasong messig...

Jemen etter der igjen , fasongen på en jem er ikke no spess fin. Det er detaljene som gjør den fin. Vines og gull hardware lissom , fasongen er jo en rg , ikke så sexy ;) hehe ..

nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Personlig er jeg kjempefan av Steinberger gitarene (og vi snakker ikke den lille firkanta klossen, men de "litt" ordinære), men har faktisk aldri møtt noen som eier en. Har heller aldri sett noen som har en i butikken. Derfor blir den nok stygt en del av annet. (har derimot sett en Blondie konsert der gitaristen trakterte en av toppmodellene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.