Web Analytics
Jump to content

Hvem er jeg?


Randy Rocket
 Share

Recommended Posts

Vær hilset! :lol:

Mitt navn er Randy. Det er mitt stagename/artistnavn/nettnavn, bare for å ha nevnt det.

Har spilt trommer i over 10 år, men trommer er ikke hovedinstrumentet (lenger). Ser på meg selv som en ganske rusten - men godt brukbar - trommis, selv om jeg har fått trent opp ferdighetene mine igjen etter at jeg begynte å spille trommer i bandet Sunset Pilots, hvor jeg har spilt trommer hele tiden siden bandet ble startet i høst. Jeg spiller ikke trommer til daglig, mye på grunn av at jeg ikke har trommesett :(

Nok om trommene. Dette er tross alt et gitarforum.

Da jeg for 5-6 år siden ikke lenger hadde mulighet til å spille trommer, hadde jeg pause fra å spille instrumenter. Jeg spilte på skolens trommesett en gang i uken etter skoletid (eller med litt mer korrekte ord, banket en mulig livsglede ut av de stakkars trommeskinnene. Jeg er sikker på at skinnene på de trommene fremdeles er de samme skambankte som var for 3-4 år siden).

Omtrent for 3-4 år siden begynte jeg å spille gitar. Jeg begynte på et gitarkurs med min nyinnkjøpte akustiske gitar, og fikk svært fort taket på det. Gitar har siden det vært mitt hovedinstrument. I dag har jeg to elektriske gitarer, en akustisk og to comboamper, pluss en del ekstra gitarting. Jeg spiller gitar i det nystartede bandet Burning Remains, som for øvrig har gått videre til UKM-fylkesfinalen i fylket mitt! :D

Ellers har jeg spilt bass en stund, og jeg lager melodier og tekster. Mest melodier.

Nå har jeg sikkert vært medlem av forumet her i et år eller noe allerede, og det er først nå at jeg skriver om meg selv. Det står forresten litt om meg på profilen min også.

Jeg gleder meg til å delta mer aktivt i dette forumet framover, og håper at jeg lærer mer og gitaren og det som har med gitar å gjøre :)

Edited by Randy Rocket
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.