Web Analytics
Jump to content

Crunchy sound?


JohnnyRubber
 Share

Recommended Posts

 • Replies 42
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Det varierer egentlig fra tid til annen. Personelig har jeg en cube, men den er lite brukt. På øving spiller jeg enten på en MG250 eller en DSL 2000. Med litt smågigger rundt om i det lokale ungdomssmiljøet + kulturmønstringer ol. kan amp variere veldig. Vil derfor ha noen effekter som så og si er konstante.

Ja, jeg vet; "det enkle er ofte det beste", men jeg vil helst ha litt pedaler :D

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut:

Blackstone Mosfet Overdrive (kjøp den om du får tak i den).

TS-808, sikkert valg.

Voodoo Lab Spakle Drive

Boss OD-1 (OD-2 og 3 er IKKE det samme).

En booster (treble, volume ect for å booste ampen).

Ellers er gode sider å sjekke ut:

www.vintagegitar.no

www.proguitarshop.com

www.godlyd.no

Her ligger vel alt du kan tenke deg av forskjellige effektpedaler. Mye av det du finner i den gjengse musikkbutikk er også bra, men du får så mye mer for pengene om du først kjøper noe ordentlig.

Link to comment
Share on other sites

Aphelion: Rundt 2-3.000,-

Siimen: cube'n blir ikke brukt. Trenger vrengpedal så jeg kan få en nokså konstant sound uansett amp

Kossoff: Tusen takk! Skal sjekke ut det du har tipsa om her! :D

Var på den lokale musikkbutikken her i ommrådet idag, og det eneste de hadde som kunne minne var noen litt tamme MXR-pedaler og en Line 6 Crunchtone

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg en liten rør-kombo som du også kan ta med deg på gigger. Erfaringsmessig låter alle pedaler forskjellig på forskjellige amper.Og spesielt mellom rør og transistoramper.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Siimen: cube'n blir ikke brukt. Trenger vrengpedal så jeg kan få en nokså konstant sound uansett amp

Kjøp deg en liten rør-kombo som du også kan ta med deg på gigger. Erfaringsmessig låter alle pedaler forskjellig på forskjellige amper.Og spesielt mellom rør og transistoramper.

Må virkelig støtte Audun på dette.

Link to comment
Share on other sites

Lite hjelp i dere, da? :P

Skal ha en pedal.

Den blackstone'n virket utrolig rå. Men, jeg tenkte også litt på TS-808'n. Vil de funke å skrue ned litt gainen på ML-2'n og bruke TS-808 oppå den?

Carburetors spiller sannsyneligvis på rørvreng, ja. Men de har vel også egne amper med på gigs. Det blir litt for mye enda, for et mindre seriøst band med 16 åringer

Link to comment
Share on other sites

Har du såpass mye å bruke, og er bestemt på at det er en pedal du skal ha, så kjøp en Tonebone Hot British. Knallbra Marshall-aktig vrengpedal! Tubescreamer funker best til å booste opp en amp som allerede vrenger, syns ikke den låter rått nok i seg selv. For mye cleansignal blandet inn i lyden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.