Web Analytics
Jump to content

Multieffektpedaler


Sixcare
 Share

Recommended Posts

Hey!

Jeg skulle gjerne kjøpt mei en multieffektpedal og lurer på hva som anbefales.

Spiller for det meste Metal. System Of A Down, A7X, Scars On Broadway

Pris: 0 - 3000

Jeg har allerede prøvd Zoom G2 og syntes ikke den va noe serlig bra. Har tenkt litt på ME-50, 70, Boss G71 og G92(Ja, den koster mer en 3000)

Hva bruker dere og hva er bra?

-Sixcare!

Edited by Sixcare
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 55
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kan også anbefale Boss ME-70

Jeg har begge(skal selge den ene :P ), og personlig liker jeg Me bedre, siden den er mye letter åbruke og har ikke så sinnsykt mange effekter man aldri kommer til å bruke. Jeg synes også at Me er bedre siden man kan bruke den som vanelig stompboxmodus, istedenfor alle disse patchene, det er en smaksak om man vil ha stompbox eller patches da. :)

Jeg vet at man kan bruke GTen som stompbox, men det er veldig stress, synes jeg da! :P

Link to comment
Share on other sites

Kan også anbefale Boss ME-70

Jeg har begge(skal selge den ene :P ), og personlig liker jeg Me bedre, siden den er mye letter åbruke og har ikke så sinnsykt mange effekter man aldri kommer til å bruke. Jeg synes også at Me er bedre siden man kan bruke den som vanelig stompboxmodus, istedenfor alle disse patchene, det er en smaksak om man vil ha stompbox eller patches da. :)

Jeg vet at man kan bruke GTen som stompbox, men det er veldig stress, synes jeg da! :P

Kordan e dt du skal selge?

Link to comment
Share on other sites

Har en gammel gt-6 jeg bruker. Funker ganske bra til effekter. Den er det også fullt mulig å bruke som stompboksmodeler på en enkel måte syns jeg da i manual mode. Fem effekter av og på pr patch.

Preampdelen har sikkert utviklet seg en del fram til gt 10, men GT-6 sine er for dårlige, men jeg bruker bare effektene og de funker veldig bra.

Link to comment
Share on other sites

Hva trenger du? En boks med "alt" (forsterkersimulering, kabinettsimulering m.m.), eller bare en med masse småpedaler innebygd?

For førstnevnte har du Line6 Pod XT/X3, Boss GT8/10, Vox Tonelab LE, Zoom ettellerannet, og sikkert flere. For sistnevnte har du Line6 M13 og M9, Boss ME70?

Link to comment
Share on other sites

Er PodXT'en bra? Har hørt at folk har sagt at den ikke er så bra.

Du må se ting litt i sammenheng.

Har du en Axe FX eller lignende er ikke en Pod xt bra, men den koster jo nesten ingenting og gjør haugevis av modeleringer og effekter du kan leke med.

Jeg har øvd på div Podder mye og det funker jo det.

Problemet med de er at de har en tendens til å "homogenisere" signalet du plugger inn. dvs at en Pod får forskjellige gitarer til å låte ganske likt i motsetning til

en bra forsterker/preamp der gitaren beholder sin egenart på en helt annen måte.

Fordelen er jo at billige gitarer ofte låter helt OK gjennom en Pod pga av komprimeringa og converteringen som skjer inne i boksen som "maskerer" endel.

Pod xt synnes jeg fungerer best direkte kontra GT10 som fungerer fint som ren effektpros foran en amp.

Bedre og mer "studio type" effekter i GT10 enn Pod sine som ikke er helt topp men Pod xt har bedre ampsimuleringer rett i bordet enn GT10.

Jeg ble kjempeskuffet når jeg hørte ampmodeleringene i GT10 så går du for en Boss kan du like godt kjøpe en av de eldre billigere IMO

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.