Web Analytics
Jump to content

ibanez


localhost8080
 Share

Recommended Posts

Jeg begynner å bli mer å mer intressert i å anskaffe en ibanez gitar, men har ingen erfaring fra før.. Kan noen hjelpe meg å finne en?(vet at det er noen ibanez-friker her:D)

Kjøper brukt fra sverige: www.vendolin.se

Pris: ca. 6000-8000 NOK

Musikkstil: Metal, Rock, Instrumental

(utseende er ikke så viktig, men jeg trenger noe med god clean og drive lyd)

Noen som har noen forslag?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Som med alt annet så er det prisen det kommer ann på men en Ibanez til 6-7000 vil nok være bra. Jeg vil anbefale deg og prøve og få en jem, men det kan da hende at du må opp litt i pris. Uansett Ibanez gitarer er helt konge, etter min mening.

Link to comment
Share on other sites

Som med alt annet så er det prisen det kommer ann på men en Ibanez til 6-7000 vil nok være bra. Jeg vil anbefale deg og prøve og få en jem' date=' men det kan da hende at du må opp litt i pris. Uansett Ibanez gitarer er helt konge, etter min mening.[/quote']

Og i tillegg til Jem`en så kjøper du deg solbriller, porno bukse og overdel, og et svært speil hjemme på veggen, så blir du som Integrum!

Hehe... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Jeg skjønner ikke det her lenger jeg asså..

Les Paul og Gibson folk søker plutselig til Ibanez..japanske Ibanez :-D

jaja.. går du for en Ibanez så får du ihvertfall en god gitar. RG serien er jo meget bra, og i den prisklassen, kanskje tusenlappen mer ville jeg personlig sett etter en av de RG Custom gitarene. Meget høy kvalitet og killer looks.

Ellers så har vi jo RG5xx serien, eller dne nyere RGx5xx serien.

Link to comment
Share on other sites

I teorien burde jeg på alle måter vært et Ibanez menneske, ettersom jeg liker tynne halser, og synes mange av modellene deres er nydelige, men det hele kommer ned til komfort og spillbarhet som passer akkurat meg, og derfor lander jeg på Gibson SG gitarer og Music Mans gitarer, ettersom disse har halser som passer meg utmerket (Music Mans u-lukkede halser er bare nydelige). Problemet mitt med Ibanez er ikke lyden (på toppmodellene som JEM og de dyrere Satriani modellene), den er helt i toppklasse, det blir rett og slett at feelen blir litt feil. Halsen er ikke helt det som passer for meg (blant annet noe med båndene jeg ikke liker).

Link to comment
Share on other sites

hmm..

rgx5xx/5xx eller høyere

sx5xx/5xx eller høyere.. eller kanskje de nye s470ene.. de har jo zr-tremolo.. er litt spent på den, siden jeg ikke har prød den ennå..

jem js av høyere serie... ikke jem555... da er det like greit å skaffe en rg470... men vet jo ikke hvordan de nye floydene til ibanez er.. har ikke prøvd de som sagt... kan være at den de erstattet lo trsII med er skikkelig bra... og det kan jo hende at du får råd til å skifte pickuper også om du satser på de litt lavere seriene...

Link to comment
Share on other sites

Integrum: Slapp av, ikke alle LP fans vil ha Ibanez. Jeg er svoren fan av amerikanske (og europeiske) gitarer, og kommer neppe til å konvertere fra en konservativ LP til en speedgitar designet for fart på midten av 80-tallet.

Link to comment
Share on other sites

skjønner ikke åssen dere orker å mase så om at en gitar er "bygd for fart". litt teit ... Jeg syntes (ikke drep meg) at LP går i PRS kategorien. Høyt overvurdert , høyt overpriset. Legendarisk = ja , Beste gitaren ever = Nei

Link to comment
Share on other sites

med bygd for fart mener jeg bl.a. smal hals slik at man klarer å flytte fingrene, og floydrose som tåler juling... jeg kunne like gjerne skrevet ronkegitar, men det er jo ganske mye mer negativt enn bygd for fart.

Link to comment
Share on other sites

den er da ffs ikke bygd for fart selvom halsen er smal? kan jo like fint spille fort på en gammal strat ?? spørs jo bare på hva du liker!

jiiz .. folk maser om det greiene der over hele nettet , irriterer meg ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.