Web Analytics
Jump to content

Bugera


ErlendB
 Share

Recommended Posts

Hallå!

Noen som har erfaringer med Bugera, og da spesielt 6262?

Jeg har litt uventet fått litt penger, så tenkte jeg kunne kjøpe meg noe billig som også høres bra ut.

Først og fremst vil jeg ha meninger om Bugera, og da spesielt 6260/6262. Vil helst slippe kommentarer som "kjøp heller originalen", "det er noe dritt, går i stykker med en gang", eller lignende.

Fyr løs!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 42
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prøvde Bugera 6262 på en lokal sjappe for ett par uker siden, grei pris, grei lyd, den prøver å være 5150/6505, og den klarer det ganske bra. Vanligvis ville jeg tipset deg å kjøpt fra utlandet, men akkurat denne ville jeg kjøpt i Norge, siden den tross alt er ganske billig :P Jeg sier ikke den er dårlig, og den virket solid bygd, men siden mange sier at det er noe problemer med denne, ville jeg kjøpt den her, bare for å være sikker :P

Link to comment
Share on other sites

Er faktisk en del butikker som har inne Bugera nå, hvertfall 4sound vet jeg. Så om du har en 4sound i nærheten så ta turen innom å prøv.

Hvis du liker 5150/6505, kommer du like lyden av Bugera'en!

Men jeg ville anbefalt å prøvd den med et annet kabinett enn Bugerakabinettet.

Jeg testa den først på Bugerakabinettet, så på et Marshall med Greenbacks, det ble en heeeelt annen opplevelse.

EDIT: Det er 6262 jeg snakker om. Det er denne jeg ville kjøpt, da den har fått den største overhalingen

Edited by viz0id
Link to comment
Share on other sites

Takker for svar, har også sett på Bugera 1990. Er tøff lyd i dem altså!

Kabinett får komme i neste rekke. Har sett litt på de billige kabinettene fra Thomann, og de skal visst være helt greie.

Jo men greit å teste dem på et alright kabinett så du får inntrykk av hva den kan låte som :)

Link to comment
Share on other sites

Snakket med min lokale delepusher for et par uker siden om Bugera, siden han hadde en utstilt.

Dette er en "gammeldags" musikkforretning, der delelageret over verkstedet er like stort som butikken. Han har jobbet i bransjen siden 1970, omtrent.

Han sa at det ikke var mer feil på Bugera enn andre lignende forsterkere. Jeg stoler mer på det, enn på en som har hørt at det er så dårlige greier.

Link to comment
Share on other sites

Snakket med min lokale delepusher for et par uker siden om Bugera, siden han hadde en utstilt.

Dette er en "gammeldags" musikkforretning, der delelageret over verkstedet er like stort som butikken. Han har jobbet i bransjen siden 1970, omtrent.

Han sa at det ikke var mer feil på Bugera enn andre lignende forsterkere. Jeg stoler mer på det, enn på en som har hørt at det er så dårlige greier.

Han solgte vel ikke tilfeldigvis Bugera i samme butikk?

Link to comment
Share on other sites

Jo, det gjorde han. Sammen med en rekke andre merker. Jeg har kjent fyren siden midten av søttitallet. Han har ikke noe behov for å juge om dette.

å, nei daså ^^

Drar jeg på lokale sjappa og spør om hva de syns om behringer effektpedaler, får de kun skryt serru, så han er ikke helt til å stole på -.-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.