Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

JanE [27.01.10]


JanE

Anbefalte innlegg

Har lånt meg et kamera og tenkte jeg kunne legge ut utsyret mitt. Det er jo sånt ungdommen liker. Bildekvaliteten er elendig da jeg er en håpløs fotograf.

Epiphone Firebird VII. Liker godt denne. Herlig til bottleneck. Eneste plan for denne er å bytte ut tunere med Steinberger Gearless Tuners så fort StewMac får de inn.

98008_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98008.jpg

Asama. Min andre elgitar. Sparsomt med info om denne gitaren. Det eneste google vet er at den e japansk og fra 80- tallet. Mickene tok kvelden og et potmeter knakk for noen år siden. alt ble da byttet og jeg satt in noen GFS pickups. Låter fælt. Skal prøve med noen P90er på sikt. Låter det fortsatt dårlig blir det pynteobjekt. Hvis noen vet noe om denne gitaren så er jeg takknemlig hvis kunnskapen kan deles med meg :)

98006_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98006.jpg

El-nylon. En nylonstrenger uten kasse. Bruker en piezo. Bridgen knakk på et tidspunkt og mikken gikk til Gehenna. Må vel repareres på sikt.

98007_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98007.jpg

Takamine akustisk

98013_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98013.jpg

Squier P-bass. Ikke mye orginalt igjen på denne. Har satt inn Seymour Duncan quarter Pounders, bedre elektronikk, gullmekanikk og selvfølgelig en terning på tonekontrollen. Bare kropp og hals igjen. Skulle dog gjerne hatt en hals i Jazz Bass profil.

98010_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98010.jpg

Vox AC15cc

98014_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98014.jpg

Pedalbrett: Dunlop Crybaby, Korg Pitchblack, Lovepedal Pickle Vibe, DIY IC-buffer, DIY Micro Amp, DIY EA-Tremolo, EHX Little Big Muff, T.Rex Replica, Malekko Chicklet Reverb og T.Rex Fueltank Jr. Bedre kabling kommer, må bare kjøpe inn et lass med jackplugger så loddinga kan begynne.

98011_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98011.jpg

98012_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98012.jpg

Pedaler utenfor brettet. Øverst fra høyre: Proco Rat, MXR Phase 90, DIY TS-808 og EHX LPB-1, Marchall ED-1, DIY Orange Squeezer uten boks(det kommer altså) Behringer akustisk et eller annet, DOD Vibro Thang.

98009_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98009.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvordan er vox-en egentlig? vurderer å kjøpe en sånn.... :wub: er du fornøyd med den? :)

Jeg er fornøyd ja. Spiller lavt nok til at den kan brukes uten å bli skutt av naboen og høyt nok til konsert når det trengs. Jeg kan tenke meg at har litt lite headroom i øvingssammenheng med hardtslående trommeslagere, men det er ikke et problem for min del. Reverben er vel heller ikke den beste uten at det plager meg noe særlig :)

Fin forsterker for pengene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.