Web Analytics
Jump to content

JanE [27.01.10]


JanE
 Share

Recommended Posts

Har lånt meg et kamera og tenkte jeg kunne legge ut utsyret mitt. Det er jo sånt ungdommen liker. Bildekvaliteten er elendig da jeg er en håpløs fotograf.

Epiphone Firebird VII. Liker godt denne. Herlig til bottleneck. Eneste plan for denne er å bytte ut tunere med Steinberger Gearless Tuners så fort StewMac får de inn.

98008_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98008.jpg

Asama. Min andre elgitar. Sparsomt med info om denne gitaren. Det eneste google vet er at den e japansk og fra 80- tallet. Mickene tok kvelden og et potmeter knakk for noen år siden. alt ble da byttet og jeg satt in noen GFS pickups. Låter fælt. Skal prøve med noen P90er på sikt. Låter det fortsatt dårlig blir det pynteobjekt. Hvis noen vet noe om denne gitaren så er jeg takknemlig hvis kunnskapen kan deles med meg :)

98006_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98006.jpg

El-nylon. En nylonstrenger uten kasse. Bruker en piezo. Bridgen knakk på et tidspunkt og mikken gikk til Gehenna. Må vel repareres på sikt.

98007_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98007.jpg

Takamine akustisk

98013_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98013.jpg

Squier P-bass. Ikke mye orginalt igjen på denne. Har satt inn Seymour Duncan quarter Pounders, bedre elektronikk, gullmekanikk og selvfølgelig en terning på tonekontrollen. Bare kropp og hals igjen. Skulle dog gjerne hatt en hals i Jazz Bass profil.

98010_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98010.jpg

Vox AC15cc

98014_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98014.jpg

Pedalbrett: Dunlop Crybaby, Korg Pitchblack, Lovepedal Pickle Vibe, DIY IC-buffer, DIY Micro Amp, DIY EA-Tremolo, EHX Little Big Muff, T.Rex Replica, Malekko Chicklet Reverb og T.Rex Fueltank Jr. Bedre kabling kommer, må bare kjøpe inn et lass med jackplugger så loddinga kan begynne.

98011_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98011.jpg

98012_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98012.jpg

Pedaler utenfor brettet. Øverst fra høyre: Proco Rat, MXR Phase 90, DIY TS-808 og EHX LPB-1, Marchall ED-1, DIY Orange Squeezer uten boks(det kommer altså) Behringer akustisk et eller annet, DOD Vibro Thang.

98009_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98009.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hvordan er vox-en egentlig? vurderer å kjøpe en sånn.... :wub: er du fornøyd med den? :)

Jeg er fornøyd ja. Spiller lavt nok til at den kan brukes uten å bli skutt av naboen og høyt nok til konsert når det trengs. Jeg kan tenke meg at har litt lite headroom i øvingssammenheng med hardtslående trommeslagere, men det er ikke et problem for min del. Reverben er vel heller ikke den beste uten at det plager meg noe særlig :)

Fin forsterker for pengene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.