Web Analytics
Jump to content

JanE [27.01.10]


JanE
 Share

Recommended Posts

Har lånt meg et kamera og tenkte jeg kunne legge ut utsyret mitt. Det er jo sånt ungdommen liker. Bildekvaliteten er elendig da jeg er en håpløs fotograf.

Epiphone Firebird VII. Liker godt denne. Herlig til bottleneck. Eneste plan for denne er å bytte ut tunere med Steinberger Gearless Tuners så fort StewMac får de inn.

98008_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98008.jpg

Asama. Min andre elgitar. Sparsomt med info om denne gitaren. Det eneste google vet er at den e japansk og fra 80- tallet. Mickene tok kvelden og et potmeter knakk for noen år siden. alt ble da byttet og jeg satt in noen GFS pickups. Låter fælt. Skal prøve med noen P90er på sikt. Låter det fortsatt dårlig blir det pynteobjekt. Hvis noen vet noe om denne gitaren så er jeg takknemlig hvis kunnskapen kan deles med meg :)

98006_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98006.jpg

El-nylon. En nylonstrenger uten kasse. Bruker en piezo. Bridgen knakk på et tidspunkt og mikken gikk til Gehenna. Må vel repareres på sikt.

98007_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98007.jpg

Takamine akustisk

98013_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98013.jpg

Squier P-bass. Ikke mye orginalt igjen på denne. Har satt inn Seymour Duncan quarter Pounders, bedre elektronikk, gullmekanikk og selvfølgelig en terning på tonekontrollen. Bare kropp og hals igjen. Skulle dog gjerne hatt en hals i Jazz Bass profil.

98010_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98010.jpg

Vox AC15cc

98014_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98014.jpg

Pedalbrett: Dunlop Crybaby, Korg Pitchblack, Lovepedal Pickle Vibe, DIY IC-buffer, DIY Micro Amp, DIY EA-Tremolo, EHX Little Big Muff, T.Rex Replica, Malekko Chicklet Reverb og T.Rex Fueltank Jr. Bedre kabling kommer, må bare kjøpe inn et lass med jackplugger så loddinga kan begynne.

98011_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98011.jpg

98012_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98012.jpg

Pedaler utenfor brettet. Øverst fra høyre: Proco Rat, MXR Phase 90, DIY TS-808 og EHX LPB-1, Marchall ED-1, DIY Orange Squeezer uten boks(det kommer altså) Behringer akustisk et eller annet, DOD Vibro Thang.

98009_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39243/98009.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hvordan er vox-en egentlig? vurderer å kjøpe en sånn.... :wub: er du fornøyd med den? :)

Jeg er fornøyd ja. Spiller lavt nok til at den kan brukes uten å bli skutt av naboen og høyt nok til konsert når det trengs. Jeg kan tenke meg at har litt lite headroom i øvingssammenheng med hardtslående trommeslagere, men det er ikke et problem for min del. Reverben er vel heller ikke den beste uten at det plager meg noe særlig :)

Fin forsterker for pengene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.