Web Analytics
Jump to content

Telemann [20.02.10]


Telemann
 Share

Recommended Posts

Har bytt ut litt ting, og tenkte eg kunne leggje ut eit par bilete.

Først ut den nyaste gitaren, ein Fender Tele Plus Deluxe, frå seint '96. No er det berre pickupen i midten som er original, dei andre er bytt ut til SD. Halsen er ikkje original, den gamle slo seg vrang etter å ha stått lenge utan strengar. Femvegs-switchen er kopla som på ein strat, miniswitchen aktiverar bridge same kva, så eg kan få alle kombinasjonar.

97905_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39210/97905.jpg

97906_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39210/97906.jpg

Nestemann ut har eg hatt ei stund, ein Gibson ES137. Har solid midtblokk, og same mikkar som kjem i ein standard LP, utan at eg er alt for sikker på det siste.

97907_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39210/97907.jpg

97908_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39210/97908.jpg

Sist ut på gitarfronten er ein gamal kassegitar pappa kjøpte på 80-talet, rettare sagt ein Morris. Ein heilt kurrant gitar, betre enn mange billege nye gitarar eg har prøvd. Har installert eit enkelt system frå K&K, så eg får litt lyd.

97909_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39210/97909.jpg

Kjøpte nett ein ny amp, Fender Deluxe Reverb RI. 22w rør, fantastisk clean.

99160_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39767/99160.jpg

Eit litt uferdig pedalbrett, snakkar vel for seg sjølv. TSen er ein Mod Plus frå Keeley.

97910_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39210/97910.jpg

Til slutt eit uskarpt bilete av kroken min i lokalet.

97911_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39210/97911.jpg

Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

Edited by Telemann
Link to comment
Share on other sites

Og hvor blir det av Exploreren? :lol:

Hehe, Explorer var ein ungdomsting, for å seie det slik. Kanskje eg burde skifte namn? Forslag til nytt forumnick vert sett pris på!

Hadde eigentleg ikkje sansen for tele, heilt til eg såg denne. Då var eg frelst. Men måtte endre litt på standardoppsettet, snudd kontrollplate er eit must.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Ampen din liker jeg. Har brukt samme modell mange ganger live, med stort hell!

Ellers et godt utvalg av utstyr.

Tenkjer du på Carvinen? Skikkeleg bomkjøp, kjøpte den uhørt og tapte pengar på å selge den att. No har eg kjøpt ein Deluxe Reverb, kan sjå om ikkje eg kan leggje ut bilete snart.

Trur forresten eg såg deg på Torgallmenningen i går. Og i BT, stemmer det?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.