Web Analytics
Jump to content

Fender SRV Stratocaster


Hylo
 Share

Recommended Posts

I det siste har jeg begynt å tenke mer i banene til en Strat istedet for en Les Paul. Og så kom jeg over denne her. KLIKK PÅ MEG!

To grunner til dette:

1.: En kompis av meg har en gammel japse-Strat liggende og jeg bestemte meg for å prøve den noen timer mellom slagene her i helgen (ja, mellom slagene betyr mellom fredag og lørdag kveld. - Da vi ikke var fulle og gode).

2.: Denne har da jumbo frets, noe jeg virkelig likte, samt at den hadde en rimelig tykk hals.

I tilegg til dette er jo SRV en stor inspirasjon, en stor pådriver og en jævla motivasjon. Man har jo selvfølgelig lyst til å spille sånn.

Klart det er mer allsidige modeller ute å går, men jeg spiller jo mye blues og bluesrock, så go figure.

Har jeg sett meg blind i dagslys på denne her?

Og til dere som syntes jeg har sett meg blind; jeg spiller Tele for faen, har jo vært blind fra dag en.

Og sånn helt på tampen, er det noen her som har/har hatt denne?

Mvh,

Lars :)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 32
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kjøp en brukt USA eller Japse Strat, spesielt sistnevnte er mye gitar for penga :)

Har en japansk fra 94 selv, og jeg er rett og slett knallglad i den gitaren.

Låter bra, lettspilt, og har god og tjukk hals.. bør vel kanskje spandere på den en refret snart, men så har jeg jo slitt møkka ut av den siste 8 åra..;)

Link to comment
Share on other sites

Kjøp Les Paul du, Telen leverer det du trenger av singlecoillyder :D

Haha, jeg venta spent på et sånt svar! :D

Ellers så kommer den nye american special-straten med texas specials-pu's, og har relativt tjukk hals. Ligger på 800$ i usa, kan vel bli 8-9-10 her til lands når den kommer.

Den så VELDIG artig ut! Tjukk hals og kjekk finish. Følger dog ikke med kasse, da. Men det skal jeg alltids få krangla til meg. Noen dato på når den kommer?
Link to comment
Share on other sites

Du var kanskje den aller mest upresise ja, men samtidig den mest presise da du ikke sa noe som kunne trekkes i retning fyrstikkhals. Vanlig strat kan være så mangt.

Mitt tips er å skaffe seg en rimelig sak for så å bytte til en feitere hals om den som allerede står på ikke faller i smak (og samtidig beholde den originale).

Link to comment
Share on other sites

Kjøp Les Paul du, Telen leverer det du trenger av singlecoillyder :D

Njaaa... Jeg vil si at det er relativt stor forskjell på Tele og Strat når det gjelder lyd. Tele er "Twang" mens Strat er "Quack". Ellers enig. LP må man ha uansett, så man kan gjerne kjøpe det først som sist.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.