Web Analytics
Jump to content

Fender SRV Stratocaster


Hylo
 Share

Recommended Posts

I det siste har jeg begynt å tenke mer i banene til en Strat istedet for en Les Paul. Og så kom jeg over denne her. KLIKK PÅ MEG!

To grunner til dette:

1.: En kompis av meg har en gammel japse-Strat liggende og jeg bestemte meg for å prøve den noen timer mellom slagene her i helgen (ja, mellom slagene betyr mellom fredag og lørdag kveld. - Da vi ikke var fulle og gode).

2.: Denne har da jumbo frets, noe jeg virkelig likte, samt at den hadde en rimelig tykk hals.

I tilegg til dette er jo SRV en stor inspirasjon, en stor pådriver og en jævla motivasjon. Man har jo selvfølgelig lyst til å spille sånn.

Klart det er mer allsidige modeller ute å går, men jeg spiller jo mye blues og bluesrock, så go figure.

Har jeg sett meg blind i dagslys på denne her?

Og til dere som syntes jeg har sett meg blind; jeg spiller Tele for faen, har jo vært blind fra dag en.

Og sånn helt på tampen, er det noen her som har/har hatt denne?

Mvh,

Lars :)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kjøp en brukt USA eller Japse Strat, spesielt sistnevnte er mye gitar for penga :)

Har en japansk fra 94 selv, og jeg er rett og slett knallglad i den gitaren.

Låter bra, lettspilt, og har god og tjukk hals.. bør vel kanskje spandere på den en refret snart, men så har jeg jo slitt møkka ut av den siste 8 åra..;)

Link to comment
Share on other sites

Kjøp Les Paul du, Telen leverer det du trenger av singlecoillyder :D

Haha, jeg venta spent på et sånt svar! :D

Ellers så kommer den nye american special-straten med texas specials-pu's, og har relativt tjukk hals. Ligger på 800$ i usa, kan vel bli 8-9-10 her til lands når den kommer.

Den så VELDIG artig ut! Tjukk hals og kjekk finish. Følger dog ikke med kasse, da. Men det skal jeg alltids få krangla til meg. Noen dato på når den kommer?
Link to comment
Share on other sites

Du var kanskje den aller mest upresise ja, men samtidig den mest presise da du ikke sa noe som kunne trekkes i retning fyrstikkhals. Vanlig strat kan være så mangt.

Mitt tips er å skaffe seg en rimelig sak for så å bytte til en feitere hals om den som allerede står på ikke faller i smak (og samtidig beholde den originale).

Link to comment
Share on other sites

Kjøp Les Paul du, Telen leverer det du trenger av singlecoillyder :D

Njaaa... Jeg vil si at det er relativt stor forskjell på Tele og Strat når det gjelder lyd. Tele er "Twang" mens Strat er "Quack". Ellers enig. LP må man ha uansett, så man kan gjerne kjøpe det først som sist.

Link to comment
Share on other sites

Warmoth er bra, men stiv i prisen til å ikke ha nitrolakk syns jeg. Kan sikkert få de til å shippe til en som kan lakkere for en. Allparts har bra saker som er nitrolakkert og til en fin pris (billigere enn Warmoth). Hvis en først skal spytte i litt penger så ville jeg gått for nitrolakk. Mitt tips er GuitarMill, USACustomGuitars eller Musikraft. Musikraft kan levere det samme som Warmoth til samme pris, men med nitrolakk.

Ellers har jeg veldig delte meninger angående partsos. Hvis man kjøper en gitar for å teste ut om det er noe for en (mulig dette ikke stemmer med trådstarters baktanke ved å opprette denne tråden - men en slik følelse sitter jeg ihvertfall igjen med) så hadde jeg ikke gått for et delebygg. De er relativt vanskelig å omsette på bruktmarkedet om gitaren ikke skulle falle i smak. Da er det greiere å kjøpe en hel gitar og evt. selge denne igjen om det skulle bli behov for noe mer fancy eller om det viste seg at den typen gitar ikke hadde noe for seg.

Når det er sagt så er partsos en glimrende mulighet til å få skreddersydd en gitar til egne specs uten å måtte kontakte custom shops. Kvalitetsmessig tror jeg en del deleleverandører fint klarer å matche f.eks Fender, Suhr, T.A og andre bolt-on-gitarprodusenter. Jeg har god erfaring med f.eks Musikraft. Customspecs til noen dollar over f.eks Allparts. Har i skrivende stund en deletele på vei satt sammen av Musikraft-kropp og hals. Jeg har ikke råd til å spytte ut 20k på en Fender CS, så da får jeg heller satte sammen et delebygg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.