Web Analytics
Jump to content

Peavey 6505 eller 6505+ ?


Mattikeikale
 Share

Recommended Posts

Har tidligere spilt på både Marshal Jcm 2000 og jcm 900. Skal selge 900en min nå snart. I mellomtiden har jeg prøvd ut en Peavey 6505 og synes den låt veldig bra! Spiller på en ibanez rg1527 7-strenger. Lurer på hva forskjellen mellom 6505 og 6505+ er? Er det stor forskjell på vrengen? Jeg synes vrengen i 6505 var bra og likte skrumuligheten du har for å få både tørrere og gromsete vreng. Cleankanalen var ikke så interessant, ettersom jeg har en grei cleanamp som jeg har tenkt å kjøre ABswitch på mellom ampene. Noen som har testet begge og har noen formening om eventuell forskjeller i vrenglyd og skrumulighetene på vreng?

Link to comment
Share on other sites

6505 er brutal med vreng, cleanen er så som så. med + kan du skru deg til bedre clean, og da er spørsmålet hvorvidt det er viktig for deg eller ikke ;)

Clean er litt viktig som meg, ettersom jeg bruker det mye i musikken. Ikke helt fornøyd med cleanen i 6505, men vrengen derimot synes jeg var meget bra! Men vurderer å kjøpe meg en AB-switch og kjøre to amper - en for vreng og en for clean :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.