Web Analytics
Jump to content

Bassist søker band i Vestfold


Slartibartfast
 Share

Recommended Posts

Nyinflyttet i Sandefjord, og ønsker å få igang et band. Har tidligere spilt blues, rock og country (ikke hestejazz som har vært populært de siste årene, men skikkelig kåbbåi-rock), men er åpen for det fleste genre.

Spiller på en squire jazzbass vintage reissue, og har to amper; en ashdown 575watts topp med 15" kab, og en 15" yamaha combo fra sent syttitall. Kan med disse variere lydbildet. (De er grisestore og tunge, og håper å kunne få byttet til en markbass rigg/combo med tiden).

Bor nære Torp, men har bil og kjører gjerne et stykke for det rette bandet.

Spiller for å ha det artig, men ikke uten ambisjoner, og ønsker å spille med likesinnede som vil spille live på konserter og fester. Det viktigste er ikke teknisk presisjon eller de rette musikalske referansene, men godt samspill og fet musikk!

Hör av er!

Joffe

Link to comment
Share on other sites

Dette høyrest gøy ut. Eg er nyinnflytta til Kongsberg og spelar gitar. Vil gjerne prøve å komme meg inn i eit musikkmiljø sjølv også.

Er ikkje heilt sikker på avstandane her enno, men har ein mistanke om at det er eit ganske langt stykke å køyre. Eg valgte likevel å svare her sidan eg kjenner meg igjen i stilartane. Blues, country og rock er sjangrar eg likar veldig godt.

Om ikkje anna går det i alle fall an å møtast ein gong for å jamme, så kan vi finne ut meir ut frå det.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

I Horten holder jeg og noen andre på å starte opp et band. Vi er enn så lenge veldig i startfasen, men vi har i høyeste grad ambisjoner om livespilling etterhvert. Vi er fra 18 til 22 år gamle, og det er jo kanskje en fordel om du uavhengig av alder trives med å omgås mennesker på vår alder. Vi retter oss inn mot irsk musikk, i form av folkemusikk og den typiske irske pubmusikken som _alle_ blir i godt humør av!

Vi øver onsdager, med første øving nå onsdag førstkommende. Om dette er noe du kunne tenke deg å prøve på så er du hjertlig velkommen. Send meg en PM isåfall :)

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.