Web Analytics
Jump to content

Ny øks - DC400


knutaldrin
 Share

Recommended Posts

Den jeg prøvde spiller utrolig fett, antar denne spiller like bra! ;)

En annen ting som er kult er allsidigheten... Coilsplit og til og med piezopickup, så det er mange variasjonsmuligheter.

Hvis noen er på utkikk etter ny gitar er Carvin absolutt noe å vurdere... Denne bealte jeg 8500,- pluss frakt og mva for, ca 11000,- totalt. Noe som etter min mening er ekstremt lite for en custombygget gitar!

Edited by knutaldrin
Link to comment
Share on other sites

Jeg har også bestilt Carvin, er ett par måneder sia så kan ikke være så lenge igjen før den dukker opp. Min er en dc127, basically samme gitar, men spesifikasjonene før man begynner å customize selv er litt annerledes. Min er blå med flammer, uten blackburst, maple fretboard, floyd rose og headstock i jackson/esp stil, svart hardware, locking tuners, straplocks, passiv/aktiv elektronikk /m coilsplit og noe annet dildall. Lager ny tråd med bilder når den kommer. Det skal visst være vilt mye gitar for pengene, er ikke mange steder man får custom-gitarer til rett over 10 000.

Link to comment
Share on other sites

Ja, mye moro med specs... Kan godt liste opp noe for de interesserte :P

Orekropp

Lønnehals

Winkinson-tremolo

Humbuckere med coilsplit og fasebryter

Piezo (!)

Locking tuners (standard på alle Carvin)

Straplocks (tar ikke sjansen på at denne skal gå i gulvet!)

Link to comment
Share on other sites

Appropos billig, så akkurat at Carvin har økt prisene ganske betraktlig... Lurer på om de har lagt til moms eller om jeg var heldig og bestilte rett før en prisøkning... :o

Glem det, ser ut som om det var en bug på siden deres...

Edited by knutaldrin
Link to comment
Share on other sites

Noen som vet om man får se den "ferdige" gitaren etter man har customize'a ferdig? Jeg har liksom ikke så lyst å velge masse ting "å det hørtes tøft ut", åsså får man gitaren og så blir det facepalm og lurer på hva i alle dager man tenkte med?

Jeg fant ikke ut hvordan man gjor det, håper på svar :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.