Web Analytics
Jump to content

Frustrasjon rundt Boss FS-6


GHalvorsen
 Share

Recommended Posts

Hei, etter å i lengre tid ha brukt en Boss FS-5U til alt mulig rart, begynte behovet å melde seg for flere. Jeg sjekket ut Boss FS-6 (den doble) og gikk for en slik. Problemet er imidlertid at denne har en latch-funksjon som krever strøm. Dette er sikker veldig morsomt hvis du er i akutt behov for dette, men for min del er dette en plage. Ikke bare sluker den strøm, men den har ingen mulighet for ekstern strømmating.

Siden jeg ikke har behov for noen latch-funksjonen, er det noen mulighet for at jeg kan bruke denne uten batteri? Det burde jo gå med tanke på at to stk. FS-5U ville gjort jobben? :huh:

På forhånd takk for gode svar:)

Link to comment
Share on other sites

På min sorte Big Muff var det heller ingen adaptermulighet. Men så kom jeg over en kort kobling med vanlig 9 voltsbatteri "plugg" i ene enden og overgang til adapter i andre enden. Det funket som en drøm. Men nå klarer jeg ikke for mitt bare liv å huske hvor den kom fra. Vil tro de fleste velutstyrte musikkforretninger kan skaffe slikt.

Her er et bilde av hva jeg mener:

http://www.effectpowersupplies.com/ekmps/shops/stompbox/images/9v-battery-clip-adaptor-9-p.jpg

Edited by Bukowski
Link to comment
Share on other sites

Jess, Godlyd hadde iallefall lignende greier før :)

Ja, jeg har sett dem, og ser på det som en god nødløsning :) Men jeg tenkte i utgangspunktet på en mod som gjorde at den ikke trengte strøm i det hele tatt, med tanke på at ingen av funksjonene jeg bruker trenger strøm i utgangspunktet (jmf. FS-5U).

Men ellers takk for gode forslag og svar :)

Link to comment
Share on other sites

Har du prøvd å bruke den uten strøm? Kanskje et skudd i blinde, og du har helt sikkert prøvd det, men jeg veit at det finnes noen enkle footswitch-pedaler som har strømkrevende funksjoner, men som likevel fungerer som switcher selv uten strøm :)

Link to comment
Share on other sites

Har du prøvd å bruke den uten strøm? Kanskje et skudd i blinde, og du har helt sikkert prøvd det, men jeg veit at det finnes noen enkle footswitch-pedaler som har strømkrevende funksjoner, men som likevel fungerer som switcher selv uten strøm :)

Ja, har testet:)Både uten batteri og med tomt batteri, men ingen signal=/

Men takk for bidraget uansett!:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.