Web Analytics
Jump to content

hjelp til ny guitar! :)


Che
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen :rolleyes:

Jeg har tenkt til å selge min gibson explorer :( fordi den ikke passer spillestilen min. den er litt for "heavy" for meg.

Men da er det på tide med en ny guitar til rundt den prisen. Men jeg vet ikke hvilken!!

jeg har siklet litt på denne schecteren: http://www.zzounds.com/item--SCEC1CL , men jeg har enda ikke sett den i norge... og jeg finner heller ingen sider der de selger den og shipper til norge... er det noen som vet om noen som selger schecter og sender dem til norge??

og hvis noen vet om noen andre guitarer som de vil annbefale så er det bare å si ifra. jeg spiller alt fra u2 til santana til iron maiden, (så vet dere det :D ) prs er drømmeguitaren min, men de er nok litt for dyre for meg. det er i hvertfall sånn type guitarer jeg liker..

en venn av meg har denne washburnen som jeg lker veldig godt, men det blir litt rart å ha lik guitar som han (jeg vet det høres rart ut, men det er sånn jeg er..) http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/83d0bf941c3270b3a1fb1956744541be.jpg

jeg tar i mot alle tips! og takk på forhånd :D

Link to comment
Share on other sites

Den schecteren er en KJEMPEGITAR for pengene, og hvis jeg skal gi deg noe tips om hvor du kan kjøpe den, kan jeg varmt anbefale Ebay.

http://cgi.ebay.com/Schecter-C-1-Classic-Electric-Guitar-C1-Deep-Sea-Green_W0QQitemZ370317791144QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item5638a90fa8

Gitaren koster 599$

shipping $175.80

= 774,8 og XE.com sier meg at det blir: 4377 NOK

skal man ta med toll i tillegg, noe det garantert blir... kommer totalen på 5471,25 kr, det er VELDIG mye gitar for pengene, spør du meg.

Link to comment
Share on other sites

Unnskyld meg, men hva er greia md å skrive guitar på engelsk?

Jeg ser at mange av kidsa gjør dette. Er det rett og slett pga.

guitar hero?

Er ikke for å pirke på språket ditt, er bare nyskjerrig siden jeg

ser dette igjen og igjen når jeg snakker med yngre mennesker.

Ehemm...

Link to comment
Share on other sites

Den Schecteren er jo nesten mer metall enn en explorer?

Tenkte faktisk jeg også på, men kjenner ikke noe særlig til Schecter.

Trådstarter nevner jo også U2 her, og Edge har gjort mye av sine gitarting med Explorer'n sin, så den er ikke nødvendigvis bare til metal.

Link to comment
Share on other sites

Hei der..

Tror ikke du gjør noe galt i å kjøpe deg en Schecter.. Har selv en Schecter C7, omtrent samme

sak som du kikker på bortsett fra at "din" mangler en streng :rolleyes: Jeg er strålende fornøyd med min. Gjenomført god gitar, og jeg tror jeg har til gode å lese noe negativt om Schecter generelt..

Synes den du kikker på er litt for mye "tivoli" på inlays fronten, men eller var den steike lekker..

Får du den hjem for rundt 5K, så løp å kjøp...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.