Web Analytics
Jump to content

Gitarbutikker i NY/LA


Satisfaximus
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg har tenkt meg en tur til New York og Los Angeles/Santa Barbara i mars. Jeg vurderer sterk å kjøpe med deg en gitar hjem.

Noen som vet om noen bra butikker i disse byene?

Jeg er hovedsaklig ute etter brukte gitarer. Har ikke bestemt meg for merke eller type, men har lyst til å finne noe gammelt og spennende. For eksempel en semi-acoustic som Jack Whites gode, gamle kay.

Så må nødvendigvis ikke være en ren gitarbutikk, men et sted brukte gitarer er å oppdrive.

Noen som har noen tips?

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar. burde kanskje nevnt at dette er en del av en lengre backpackertur. Derfor er ikke budsjettet allverdens. så jeg er ikke ute etter en '52 Goldtop eller noe. Men noe litt spennede, fin suvernier som også kan spilles på. Derfor lurte jeg kanskje om noen visste om steder man kan finne sånt. De store kjedene er vel ikke det beste stedet for slikt. Budsjettet kan kanskje strekke seg mot 6000 maks.

quote name='Gluke' date='15.01.2010 - 09:03' timestamp='1263542623' post='388731']

Hvor lenge skal du være der og har du tilgang på bil?

Ankommer LAX på morgenen og drar rett til SA samme dag, drar tilbake til LA ettermidagen dagen etter, hvor jeg blir 3 dager til. Har en kamerat i LA med bil, så ja har tilgang.

Link to comment
Share on other sites

Ankommer LAX på morgenen og drar rett til SA samme dag, drar tilbake til LA ettermidagen dagen etter, hvor jeg blir 3 dager til. Har en kamerat i LA med bil, så ja har tilgang.

Da ville jeg kanskje sjekket Pawnshops rundt i Hollywood området. Det lå en fet bruktsjappe på La Cienega men den er visst stengt.

Du kan også følge med på Craigslist og Recycler.com og sjekke det lokale bruktmarkedet litt før du kommer og så evt dra å se på noe når du er der.

Link to comment
Share on other sites

Siden denne tråden handler om dette skriver jeg bare her: Jeg skal til LA,Hollywood rundt 11 februar eller noe, og har tilgang til bil osv. Noen fete gitarsjapper med billige brukte gitarer osv i området? Skal også til San francisco.

Edited by Anselmo
Link to comment
Share on other sites

Hvis du vil dra til en butikk med kundeservice, så hold deg unna Guitarcenter. Hører hele tiden at folka som jobber der har NULL peiling.

Sjekk ut Piney Hills Studio:

http://www.pineyhillsstudio.com/

Han er på samme forum som meg, og er skikkelig hyggelig. Serviceinnstilt som få :)

Tull og tøys, gutta og jentene på guitar center manhattan er veldig serviceinnstilte og har peiling, har handla der flere ganger. Melodymakern som står i signaturen kjøpte jeg der brukt for 300$. greia er at på guitarcenter får de ansatte kommisjon på det de selger, det hjelper godt på servicen. Nå har jeg bare vært på gc i NY, chicago (der jeg er akkurat nå) og san francisco, har ingenting å utsette på servicen der hvertfall

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.