Web Analytics
Jump to content

Bassisten til vai?


Peri

Recommended Posts

Hvem er det som spiller bass for Vai på G3 dvden? Jeg er ikke så god på bassister....

Uansett, han var skikkelig ræva synes jeg. Plastikkvrengen hans var stygg, og de billige 3-fingretriksa ble fort oppbrukt. Soloene hans var jo ikke annet enn at han spilte fort opp og ned med tre fingre. Hørtes i alle fall slik ut for meg. Er han egentlig en dyktig og annerkjent bassist? Uansett synes jeg det er rart at Vai har med en så harry fyr.

Link to comment
Share on other sites

Billy Sheehan heter han. Har spilt i Mr. Big, DLR band, Talas... Han er vel den eneste rockebassisten som er skikkelig god og kul! Sammen med Vai i DLR band doblet han mange av linjene til Vai, og bare det er ingen spøk. Må vel kunne si at han er både dyktig og anerkjent. Harry? Aner ikke hva det utrykket betyr, men for at det skal stemme må det være ensidig positivt.
Link to comment
Share on other sites

"the greatest bass-player who ever tread this planet" ..

that pretty well covers it ...

nix!!!! Jaco var bedre...

Selvfølgelig.

Hehe, ser ut som jeg blir nedstemt her.

Men jeg synes fortsatt han er skikkelig kjip, ialle fall på den dvden. Har dere sett den?

Og harry? Vel, det jeg mener er harry er soloene hans....Hør på dem da vel.

Link to comment
Share on other sites

Men jeg synes fortsatt han er skikkelig kjip, ialle fall på den dvden. Har dere sett den?

Og harry? Vel, det jeg mener er harry er soloene hans....Hør på dem da vel.

Skal støtte deg på et par ting. Jeg er av den oppfatning at en artist må opparbeide seg en trygghet hos lytteren. Gjennom den tryggheten kan artisten spille hva som helst uten at lytteren skjærer grimaser eller føler seg pinlig berørt på artistens vegne. For alle som har hørt Sheehan før i ulike band finnes denne tryggheten, og kjennere vet hva han kan som bassist. Sheehan på sin side er sannsynligvis veldig klar over at mange som stiller opp på G3 konsertene i år har ventet lenge på Vai/Sheehan kombinasjonen. Det har i lengre tid florert med spørsmål om når de igjen skal spille sammen. Et viktig aspekt av denne forventningen er DLR platene fra 80-tallet, og det superteamet de utgjorde på den tiden. DLR bestod av David Lee Roth/vokal, Gregg Bissonette/trommer, Steve Vai/gitar, Billy Sheehan/bass. Denne G3 turnéen er mye i samme ånd som DLR. Altså mye show og heftig spilling. Virtousitet på mange plan. Jeg tror dette er en viktig årsak til hvorfor han spiller som han gjør på DVD'n.

Har du hørt soloplata til Billy Sheehan - Compression - ville du hørt en annen side av hans basserier. Men igjen, kjennskap til utgangspunktet er en stor fordel for akkurat denne delen av G3 '04.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.