Web Analytics
Jump to content

Kjøpe en Ashbory i Norge


jonarve
 Share

Recommended Posts

Har litt lyst til å kjøpe meg en Fender Ashbory. Skal innrømme at jeg ikke har gjort et søk som fortjener medalje, men i alle fall. Noen som vet om noen norske butikker som forhandler Ashbory?

Og om noen har erfaring med dem, så del gjerne det også.

Link to comment
Share on other sites

For det første- en Ashbory er et meget spesielt dyr. Så spesiell at den ikke har noe med bass å gjøre i det hele tatt, egentlig, bortsett fra at den kan låte som en "slags bass". Tenk deg om en gang til. Hvis jeg skal gjette, vil jeg faktisk tro du blir skuffet når du får en.

Hadde jeg vært deg, hadde jeg heller satset på en annen type bass, hvis du vil eie flere. Fretless, kasse, bass stemt annerledes. Mindre sært.

Kortversjon- den koster deg 2500 kroner, importert fra USA. Det å kjøpe den her i landet dobler prisen, sånn omtrent.

Kjøp den ev. her- det er billigst, og kjempesjappe å handle med. http://www.largesound.com/

Vi burde ha hatt et forumtreff der vi kan ta med alt mulig rart, og så får de som vil prøve.

Link to comment
Share on other sites

Har og en Ashbory. Er egentlig ganske enig med Castor sin beskrivelse av den. Fikk en liten aha-opplevelse når jeg fikk den. Holdte på å gi opp å få noe vettig utav den, men med litt øving går det nok greit. Selv om den er ganske vanskelig å spille på.

Jeg er innom Ivars Musikk ofte, og har aldri sett noen Ashbory der. Sikkert bestillingsvare. Bestilte og min i fra largesound, og det gikk veldig fint.

Link to comment
Share on other sites

Noe av grunnen til at den er vanskelig å spille på, er den ekstremt korte skalaen man opererer med. Siden den er fretless, og båndmarkeringene er feil plassert ( :blink: helt sant!) så blir det å spille nogenlunde reint en utfordring. Samtidig er det jo rett og slett som å spille på gummistrikk. Strengene er laget av silikongummi.

Jeg har bruk den et par ganger og opptrådt med den, og den passer godt i litt sånne skeive skranglesettinger, sammen med ukulele, vaskebrett, slagverk av hermetikkbokser og slikt. Det at man ser rimelig dum ut med den på, og man må ha talkum på fingrene for å ikke henge fast i strengene, er bare et pluss. For publikum, og de andre i "bandet".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.