Web Analytics
Jump to content

Service på gitar i Oslo


Borge
 Share

Recommended Posts

Hei folkens!

Jeg har en Gibson Les Paul som jeg ønsker å få en fullservice på. Det vil si alt av justeringer, smøringer, polish, noe senking av strenger og inntonering med litt tykkere strenger (10-52 i stedenfor 10-46). Jeg ønsker også muligens å bytte ut nøtta med en graph-tech tusq nøtt samt båndsliping. Jeg har gjort all service hos Geir Falck (Tre'45 / 4Sound) i Trondheim tidligere og var svært fornøyd med behandlingen jeg og gitaren min fikk hos han.

Nå har jeg flyttet til Oslo derimot, og her har jeg ikke peiling på hvem som kan utføre en god kvalitetsservice på gitarer. Noen som har tips og anbefalinger? Det kan også forsåvidt være mellom Oslo og Drammen, da jeg ofte er i Drammen gjennom jobb.

Edited by Borge
Link to comment
Share on other sites

Støtter forslaget om Guitar Workshop. Fantastisk service fra folk som har peiling. Det er kanskje litt lenger å kjøre, men absolutt verdt det.

I drammen har du jo kick music. Aldri vært der, men det er jo bare å høre med dem.

Har dårlig/helt ok erfaring med butikkene i oslo. Synes de er litt for kjappe med servicen, så resultatet blir ikke mer enn bare ok.

Guitar Workshop

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.