Web Analytics
Jump to content

Svak lyd med bridge + middle


Recommended Posts

Skal senda den kjære oransje RG560'en min av garde med stock pickups. Den er HSS. Har ikkje klart å finna eit eiaste koblingsskjema for gitaren. Har "korrekt" lyd i heile gitaren utenom nest nederst på pickupvelgaren, då er det lite output og ein ganske nasal diskant. Nokon som veit kva som er gale? Eg er heilt sikker på at ein eller fleire ledningar står på feil plass...

Link to comment
Share on other sites

Det høres ut som om du har koblet humbuckeren feil i forhold til middle-pickupen ja. Dette kommer ofte av utfasinger, dvs. at pickuppene fanger opp mange av de samme frekvensene, men sender dem ut i motsatt fase, og dermed så forsvinner mange av dem i miksen. Prøv å vri polariteten på middle pickuppen og se hva som skjer. Jeg kan prøve å sette meg ned og se for meg hva som foregår, men jeg må innrømme at jeg ikke er sånn kjempestødig på indusering av strøm og faser og sånn.

Kan spørre dama i morra, hun har mer fysikk enn meg :P

Edit: Ettersom midtpickupen åpenbart er i fase med neckpickuppen, er det bare bridgepickuppen som ikke er det, så det er vel enklest å vri denne. Bytt om varm og kald ledning på pickupvelgeren så skulle alt være bra :)

Edited by Gnome
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.