Web Analytics
Jump to content

OssyVezzy


scarcarous
 Share

Recommended Posts

Hei, hei!

Jeg heter Oscar og er 15 år, blir 16 til sommeren.

Jeg har hengt litt på forumet i et år nå og tenkte det var på tide å introdusere meg.

Har fått et veldig godt intrykk av folka på forumet. Mange utrolig gode gitarister med mye gode råd som er til god hjelp her.

Fortsett med det :D

Jeg spiller gitar, litt trommer, på piano kan jeg spille enkle melodier på grunn av teorien jeg har lært på gitar og som de fleste gitarister så tror jeg at jeg kan spille bass :P

Jeg har spilt gitar i 6 år, men bare 2 1/2 seriøst med en skikkelig lærer, teori og utvikling innen teknikk. De første to årene var det baaaaare grep det gikk i :S Også tok jeg 1 1/2 års pause.

Musikksmaken min går i blues, ganske my klassisk musikk, hard rock, klassisk rock, noe metall og noe alternativ rock.

Men jeg spiller til hva som helst og er egentlig ganske åpen for alt. Bortsett fra death metall og hip hop og lignende.

Jeg hører for det meste på Deep Purple, Whitesnake, Rainbow, AC/DC og band som har ganske blues-inspirert rock.

Litt merkeligere musikk som Satriani eller Vai kan også falle i smak.

Stilen min på gitar er ganske inspirert av blues/rock og klassisk musikk ala Blackmore. Kan ikke skryte av at jeg er like god som Blackmore, men jeg jobber meg oppover.

De store heltene mine er Blackmore, SRV, Satriani, EVH, og noen ganger er jeg veldig fan av Malmsteen.

Ellers så spiller jeg i band som mangler trommis og en gitarist til. Vi spiller egne sanger og vi er ganske inspirert av musikken som var på '70/'80-tallet.

Jeg spiller for det meste på en Fender Strat USA Plus, og en Marshall 1959rr. Men for litt tyngre rytmer og mer screaming leads bruker jeg en ESP M-II Deluxe Custom og en Ibanez JS1200.

For akkustiske numre bruker jeg en Martin 000-28EC og min første gitar som var en billig nylonstrenge gitar.

Jeg har lovet å flashe gearet, så om noen dager kanskje jeg lager en tråd i galleriet.

Og sånn BTW så leter jeg etter et band som jeg kan drive med på deltid, så hvis noen kunne tenke seg det så er det bare å ta kontakt ;) holder til i Drøbak.

Ble litt lang tråd som altid, men da har folket litt å lese på ;)

Oscar B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.