Web Analytics
Jump to content

Chorus Pedal !


Hallstein
 Share

Recommended Posts

som tittelen sier, trenger jeg en Chorus pedal sånn at ikke clean på HT-5'en min ikke blir helt bajs !

men, jeg er tydeligvis veldig kresen (Ifølge de ansatte på riff i oslo iallefall!) fordi der prøvde jeg å skru på både en Boss Chorus og Hardwire Chorus uten å finne den riktige Chorus effekten jeg leter etter... Syntes de hørte for sterile og digitale ut...

Noen som har noen gode forslag?

Link to comment
Share on other sites

Dersom du er bekymret for at det skal være for digitalt, så er analog tingen...

Men bare tips... dersom du er ute etter å få bedre clean... så kan reverb være bedre. Synes ikke chorus gjør noe positivt for clean som sådann... Ikke misforstå, jeg synes chorus er veldig stilig til sitt bruk, men det endrer lyden, ikke forbedrer den.

Hardwire RV-7 er knall for reverb...

Men du skal også være obs på hva du faktisk tester pedalen på og hva du har. Nå vet jeg ikke hvor vennlig HT'n er mot pedaler, men du kan jo sjekke litt rundt.

En annen ting er om den har FX loop.

Når jeg testet min Hardwire RV-7 så hørtes den fantastisk ut på en Cube30X med clean... dvs. så fantastisk som den kan høres ut på en Cube30X.

Så kjøpte jeg meg en skikkelig boutique amp rett før jul. Satte Hardwire'n i som vanlig. Gjett om jeg angret. Så utrolig digitalt og sterilt noe kan høres ut...

Pustet lettet ut når jeg tested den i FX-loopen. Da kom pedalen til sin rett. RV-7 gjør underverker med clean (og overdrive) dersom du har en amp som liker pedaler.

Men når det er sagt, så har jeg inntrykk av at en bør vite hva en er ute etter dersom en skal handle på Riff... De gangene jeg har vært innom Riff butikker så har jeg ikke blitt slått av overvelmende entusiasme og bred kunnskap. De vet hva de har inne og ønsker selge deg det... Typisk kjedebutikk.

Link to comment
Share on other sites

Prøv Carl Martin classic chorus - det er ingen "hæpp" boutique pedal akkurat, men den er relativt rimelig og gir en veldig hyggelig og variert chorus/vibrato.

Du kan jo sjekke youtube e.l. for eksempler hvis du ikke finner den i en lokal butikk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.