Web Analytics
Jump to content

Chorus Pedal !


Hallstein
 Share

Recommended Posts

som tittelen sier, trenger jeg en Chorus pedal sånn at ikke clean på HT-5'en min ikke blir helt bajs !

men, jeg er tydeligvis veldig kresen (Ifølge de ansatte på riff i oslo iallefall!) fordi der prøvde jeg å skru på både en Boss Chorus og Hardwire Chorus uten å finne den riktige Chorus effekten jeg leter etter... Syntes de hørte for sterile og digitale ut...

Noen som har noen gode forslag?

Link to comment
Share on other sites

Dersom du er bekymret for at det skal være for digitalt, så er analog tingen...

Men bare tips... dersom du er ute etter å få bedre clean... så kan reverb være bedre. Synes ikke chorus gjør noe positivt for clean som sådann... Ikke misforstå, jeg synes chorus er veldig stilig til sitt bruk, men det endrer lyden, ikke forbedrer den.

Hardwire RV-7 er knall for reverb...

Men du skal også være obs på hva du faktisk tester pedalen på og hva du har. Nå vet jeg ikke hvor vennlig HT'n er mot pedaler, men du kan jo sjekke litt rundt.

En annen ting er om den har FX loop.

Når jeg testet min Hardwire RV-7 så hørtes den fantastisk ut på en Cube30X med clean... dvs. så fantastisk som den kan høres ut på en Cube30X.

Så kjøpte jeg meg en skikkelig boutique amp rett før jul. Satte Hardwire'n i som vanlig. Gjett om jeg angret. Så utrolig digitalt og sterilt noe kan høres ut...

Pustet lettet ut når jeg tested den i FX-loopen. Da kom pedalen til sin rett. RV-7 gjør underverker med clean (og overdrive) dersom du har en amp som liker pedaler.

Men når det er sagt, så har jeg inntrykk av at en bør vite hva en er ute etter dersom en skal handle på Riff... De gangene jeg har vært innom Riff butikker så har jeg ikke blitt slått av overvelmende entusiasme og bred kunnskap. De vet hva de har inne og ønsker selge deg det... Typisk kjedebutikk.

Link to comment
Share on other sites

Prøv Carl Martin classic chorus - det er ingen "hæpp" boutique pedal akkurat, men den er relativt rimelig og gir en veldig hyggelig og variert chorus/vibrato.

Du kan jo sjekke youtube e.l. for eksempler hvis du ikke finner den i en lokal butikk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.